Άκης Παναγιωτίδης: «Δεν ανησυχώ μήπως καβαλήσω το καλάμι»
Media

Άκης Παναγιωτίδης: «Δεν ανησυχώ μήπως καβαλήσω το καλάμι»

Ο Άκης Παναγιωτίδης που πέρασε στα blind auditions του «The Voice 2» σε συνέντευξή του μίλησε για το αν είναι έτοιμος για την ξαφνική δημοσιότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Πριν από λίγο καιρό ένας συνάδελφος σου που είχε πάρει μέρος στο «Χ-factor» δήλωσε πως στην ουσία τα talent shows είναι μια «φούσκα». Εσύ τι άποψη έχεις;
«Τα πράγματα στη ζωή είναι όπως τα βλέπουμε. Μπορεί να είναι κάτι "φούσκα" και να το κάνεις αληθινό, όπως και μπορεί κάτι να είναι αληθινό και να το καταλήξεις σε "φούσκα". Οπότε είναι στο χέρι του καθενός. Πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια και ότι το μέλλον μας το διαμορφώνουμε εμείς».


Πόσο έτοιμος είσαι να διαχειριστείς όλη αυτή την ξαφνική και γρήγορη δημοσιότητα;
«Δεν φοβάμαι τον εαυτό μου γιατί είμαι τριάντα χρόνων. Αν ήμουν είκοσι δύο μπορεί και να το έχανα. Έχω κατασταλάξει ως άνθρωπος και ως χαρακτήρας. Ξέρω ποιος είμαι, ποιοι είναι οι φίλοι μου, ποιοι με αγαπούν. Οπότε δεν ανησυχώ μήπως καβαλήσω το καλάμι».


Σε περίπτωση που καταφέρεις να φτάσεις στον τελικό και να νικήσεις, ποια πίστευες ότι θα είναι η μετέπειτα θέση σου ως καλλιτέχνης;
«Δεν ξέρω ακόμη τι θέλω να κάνω. Όλα θα εξαρτηθούν από αυτά που θα μου προτείνουν».
Δηλαδή βλέπεις τον εαυτό σου να τραγουδά στα μπουζούκια;
«Ναι. Δεν έχω τέτοια κολλήματα».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved