Αυτή είναι η ανατροπή! Η Γκολεμά «στηρίζει» την… Σπυροπούλου
Media

Αυτή είναι η ανατροπή! Η Γκολεμά «στηρίζει» την… Σπυροπούλου

Ποιος θα το περίμενε ότι η τηλεκριτικός, Ντέπυ Γκολεμά θα έγραφε καλό λόγο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού όλοι θυμόμαστε το επεισόδιο που εξελίχθηκε στο Κολωνάκι ανάμεσα στις δυο κυρίες.


Μια συνάντηση που συνοδεύτηκε με πολλά γαλλικά, από την πλευρά της Ντέπυς Γκολεμά. Μάλιστα, η τηλεκριτικός έχει ασκήσει μέσω της στήλης της Μέχρι Κεραίας στη Real αυστηρή κριτική στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όμως τώρα έρχεται η ανατροπή!
Η Κωνσταντίνα σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή Mega Με Μία : «Θέλω παιδιά και πολλά από μικρή το ήθελα. Δεν θέλω να κάνω παιδιά χωρίς να είμαι ερωτευμένη. Να θέλω τον άνθρωπο που θα κάνω τα παιδιά. Δεν θέλω να τα αποκτήσω και να χωρίσω. (...) Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου. Είμαι λίγο των άκρων. Δεν μου αρέσουν οι μέτριες σχέσεις. Θέλω πάθος και ένταση».

Αυτά που ανέφερε η νεαρή παρουσιάστρια λοιπόν σχολίασε η Ντέπυ η οποία έγραψε:«Ποτέ δεν μου άρεσαν οι μέτριες σχέσεις. Θέλω πάθος κι ένταση» Η άποψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον έρωτα! Σωστή. Το δίκαιο να λέγεται...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved