Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έχω χορτάσει τηλεοπτικά»
Media

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Έχω χορτάσει τηλεοπτικά»

Τόπο στη νέα γενιά θέλει να δώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον χώρο της τηλεόρασης ενώ μιλάει και για την πρόσφατη σύντομη επιστροφή του σε αυτήν μέσα από τον γκεστ ρόλο που ανέλαβε ως πρώην σύζυγος της Σμαράγδας Καρύδη στο σίριαλ «Εθνική Ελλάδος».

Είχαµε καιρό να σε δούµε στην τηλεόραση και σε χαρήκαµε στην «Εθνική Ελλάδος».

«Ήταν ένα γκεστ που µου ζητήθηκε και το έκανα µε πολύ µεγάλη χαρά για την «αδελφή» µου, τη Σµαράγδα (σ.σ.: Καρύδη), και φυσικά για τον Γιώργο (σ.σ.: Καπουτζίδη) που εκτιµώ πολύ τη δουλειά του. Έχωµε πει ότι µπορεί να «επιστρέψω» αν βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος στον «µαραθώνιό» µου».
∆εν έκανες τηλεόραση από θέση;

«Είναι πολλές οι θεατρικές υποχρεώσεις µου, αλλά δεν θα σου πω ψέµατα. ∆εν µου έγινε και κάποια πρόταση για σειρά που να αρνήθηκα...»

Σε πειράζει αυτό; Σε στεναχωρεί;

«Καθόλου! Υπήρξα στην τηλεόραση και δη στις χρυσές εποχές της, µε καλές δουλειές και πολύ καλά λεφτά. Ας κάνουν τηλεόραση τα νεότερα παιδιά πια. Ας δοθεί χώρος στη νεότερη γενιά. Εγώ έκανα και σίριαλ και τηλεπαιχνίδια και έχω χορτάσει τηλεοπτικά. Αν έρθει βέβαια κάποια ξεχωριστή πρόταση, µπορεί και να επιστρέψω».

Το ότι έκανες το «Survivor» εξέπληξε πολλούς.

«Το πίστευα, το ήθελα, το γούσταρα, µε κέντριζε η εµπειρία και το ταξίδι - κυριολεκτικά αλλά και µεταφορικά! Και το έκανα µε όλο µου το είναι. Ήταν καταπληκτικό concept και το χάρηκα».

εν µετάνιωσες γι' αυτό, να υποθέσω.

«∆εν έχω µετανιώσει για τίποτα από όσα έχω κάνει, γιατί από όλα απέκτησα εµπειρίες που µε προχώρησαν. Επαγγελµατικά και προσωπικά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved