Θοδωρής Αθερίδης: Τα νέα σχέδια, οι «τρέλες» της κόρης του και το «Αργά»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: Τα νέα σχέδια, οι «τρέλες» της κόρης του και το «Αργά»

Τι «μαγειρεύει» ο Θοδωρής Αθερίδης επαγγελματικά, τι «τρέλες» δεν θα ήθελε να κάνει η 23χρονη κόρη του, Φωτεινή και πόσο ευχαριστημένος είναι από την ιδιότητά του ως παρουσιαστής στο «Αργά» που κάνει υπό την επίβλεψη του Νίκου Μαστοράκη;

Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Τι άλλο «µαγειρεύεις»; Θα είσαι και του χρόνου στο θέατρο «Μικρό Παλλάς», απ' ό,τι έχω µάθει.

«Ναι, µε ένα καινούργιο έργο που θα γράψω! Μαζί µου θα είναι και πάλι ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ευαγγελία Συριοπούλου, ενώ µε µεγάλη χαρά θα συνεργαστώ πάλι µε την αγαπηµένη µου Ρένια Λουιζίδου, µε την οποία είµαστε φίλοι από παλιά, από τα χρόνια που ήµασταν συµµαθητές στη δραµατική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Κάναµε πολύ παρέα, όπως κάναµε και απίστευτες τρέλες - πηγαίναµε από την Οία στα Φυρά µε µηχανή και είχαµε κλείσει για λίγα λεπτά τα φώτα! Ξέρεις, αυτές τις νεανικές τρέλες...»

Τις οποίες υποθέτω ότι δεν θες να κάνει η κόρη σου, η 23χρονη Φωτεινή, που ξεχωρίζει στα πρώτα της βήµατα στο θεατρικό σανίδι...

«Ούτε να το σκέφτοµαι δεν θέλω (σ.σ.: γέλια). Μη µου λες τέτοια σε παρακαλώ. Είναι το καµάρι µου και χαίροµαι πολύ που όντως πηγαίνει εξαιρετικά στο θέατρο που λατρεύει».

Να περάσουµε και στο «Αργά» που κάνεις στο Action24 µε την εποπτεία του Νίκου Μαστοράκη.

«Με την εποπτεία, την αρωγή, τη συµπαράσταση του Νίκου Μαστοράκη. Με αγκάλιασε πολύ ζεστά και επειδή τον έχω µέσω... ακουστικού στο αυτί µου να µε επαναφέρει όταν κάνει κοιλιές η όποια κουβέντα, το χαίροµαι πολύ. «Θα κοιµηθούν οι θεατές, άσε τα επαγγελµατικά», λέει µε χιούµορ και το µαζεύει. Είναι µια ωραία εµπειρία αυτή η εκποµπή και ευχαριστώ τους καλεσµένους µας που έρχονται και στηρίζουν αυτό το τηλεοπτικό µου βήµα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved