Παναγιωτοπούλου: «Μου αρέσει πολύ η Σπυροπούλου και θεωρώ πως θα ταίριαζα να είμαι μαζί της»
Media

Παναγιωτοπούλου: «Μου αρέσει πολύ η Σπυροπούλου και θεωρώ πως θα ταίριαζα να είμαι μαζί της»

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου λατρεύει το θέατρο. Σκοπεύει να επιστρέψει στο χώρο του θεάτρου;

«Από την επόμενη σεζόν, και μάλιστα δυναμικά, θέλω να κάνω μιούζικαλ, καθώς είναι το είδος που λατρεύω. Και θέλω να κάνω επίσης κάποια. . σύγχρονα έργα. Είμαι ήδη σε συζητήσεις» τόνισε στο Λοιπόν.
-Στην τηλεόραση θα ήθελες να κάνεις κάτι;
«Ναι, βέβαια. Από τα νέα πρόσωπα του χώρου μου αρέσει πολύ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και θεωρώ πως θα ταίριαζα να είμαι μαζί της.»
-Σε ξένισε λίγο το νέο lifestyle και το νέο dress code της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;
«Όταν είσαι στην έδρα σου, κάνεις ό,τι γουστάρεις. Πήγαινε στη Βουλή με Τα-short και τζιν. Όταν όμως πας στη Μεγάλη Βρετανία, πρέπει να πας σύμφωνα με τους κανόνες τους δικούς τους. Είσαι καλεσμένος. Έπρεπε να φάει πόρτα ο Βαρουφάκης. Αν ήμουν στη θέση του Βρετανού, θα του έλεγα: «Πήγαινε ντύσου και ξαναέλα». Βέβαια, για να έρθουμε στα ουσιαστικά, δεν κάνουν αυτά τη διαφορά. Μακάρι η κυβέρνηση να καταφέρει να κάνει το θαύμα.»
-Το στιλ της προέδρου της Βουλής, της κυρίας Κωνσταντοπούλου, πώς σου φαίνεται;
«Μου αρέσει. Είναι fashion forward».
-Η σύζυγος του κ. Τσίπρα, η Μπέτυ Μπαζιάνα;
«Δεν μου αρέσει όπως ντύνεται. Ενώ είναι πολύ όμορφη κοπέλα, είναι πολύ αφημένη. Δεν χτενίζεται, δεν βάφεται, φοράει πολύ άσχημα παπούτσια, τα ρούχα είναι ατσούμπαλα... Πλέον είναι πρώτη κυρία. Πρέπει να προσλάβει έναν ειδικό. Δεν λέω να αλλάξει τελείως το στιλ της, αλλά αυτό που πρεσβεύει να το κάνει καλά. Στιλιστικά δεν βγάζει τον αέρα της πρώτης κυρίας, αν και είμαι σίγουρη πως το έχει σαν προσωπικότητα. Αλλιώς δεν θα ήταν δίπλα στον κύριο Τσίπρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved