Μαρία Μπεκατώρου: Για πρώτη φορά τοποθετείται για την κόντρα Αρναούτογλου-Περρή!
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Για πρώτη φορά τοποθετείται για την κόντρα Αρναούτογλου-Περρή!

Ποιος καλύτερα από τη Μαρία Μπεκατώρου θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο πυροσβέστη στην κόντρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εδώ και δύο χρόνια ανταλλάσσουν από μακριά πυρά χωρίς καμία παύση!

Μάλιστα, ήδη κάποιες φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να συμφιλιώσει τους δύο φίλους της. Τι απαντά όμως η ίδια και πώς τοποθετείται σε σχέση με τη συγκεκριμένη κόντρα;
«Δεν ανακατεύομαι, γιατί είναι καθαρά δικό τους θέμα. Εξάλλου, είναι μεγάλα παιδιά» λέει η Μαρία στο people και συνεχίζει: «Δεν γνωρίζω την ουσία της όλης κατάστασης, ούτε αν συνεχίζεται κάτι, αλλά αυτό που θα σου πω με σιγουριά είναι πως δεν θα μπλεκόμουν ποτέ σε κάτι τέτοιο. Τον Βαγγέλη τον γνωρίζω χρόνια, έχουμε κάνει διακοπές μαζί, με έχει συμβουλέψει σωστά και του οφείλω πολλά. Από την άλλη, ο Γρηγόρης είναι καλός συνεργάτης και με τιμά που θέλησε να συνεργαστούμε στα Καρντάσιανς. Μαθαίνω πολλά από εκείνον», ανέφερε, στο περιοδικό «People», η Μαρία, διαψεύδοντας όσους έλεγαν ότι ανέλαβε να συμφιλιώσει τους δύο άνδρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved