Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή σαν της Τσαπανίδου»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή σαν της Τσαπανίδου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τα επαγγελματικά της όνερια ενώ μίλησε και για την εκπομπή «Happy Day».

«Νιώθω χαρούμενη που η εκπομπή έχει αυτή την πορεία. Γιατί όταν ξεκινούσε πέρυσι στις 17 Μαρτίου, κανείς δεν μπορούσε να θέσει ως δεδομένη την επιτυχία της. Εκεί που όλοι λίγο ξεκουράζονταν και κατέβαζαν διακόπτες αυτή η εκπομπή ξεκινούσε. Και νιώθω και πολύ χαρούμενη και τυχερή που μου δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Νομίζω ότι το μεγάλο στοίχημα είναι ότι στεκόμαστε σε μία ζώνη άκρως ενημερωτική σε μια εποχή που οι εξελίξεις και η επικαιρότητα τρέχουν. Κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό». Και συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή «joy» για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Δεν σου κρύβω ότι μελλοντικά θα ήθελα να κάνω και κάτι ενημερωτικό. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει, το δελτίο ειδήσεων θεωρώ ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το επιστέγασμα. Μια εκπομπή όπως της Πόπης Τσαπανίδου θα ήταν πιο κοντά σε αυτό που σκέφτομαι, τουλάχιστον σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αλλά και πάλι, έχω πλήρη συνείδηση και ξέρω ότι στην Ελλάδα βάζουν ταμπέλες. Ξέρω ότι ενώ μπορεί να θέλω και ίσως και να μπορώ να το υποστηρίξω καλύτερα ή χειρότερα, ο κόσμος δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορούσε να το αποδεχτεί αμέσως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved