Κάτια Νικολαΐδου: «Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν αυτά που περνάει Ερμιόνη»
Media

Κάτια Νικολαΐδου: «Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόμουν αυτά που περνάει Ερμιόνη»

Η Κάτια Νικολαΐδου σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Δικαίωση».

Στη «Δικαίωση» πάντως υποδύεσαι μία γυναίκα η οποία ζει καταπιεσμένη και σε συνθήκες φόβου, την Ερμιόνη...

«Την Ερμιόνη την παρακολουθούμε εδώ και 20 χρόνια. Ξεκίνησε από ένα κοριτσάκι, τρομαγμένο, στη Σύρο, μεγαλωμένη από μία οικογένεια με ένα πολύ βίαιο πατέρα. Πολύ γρήγορα γνωρίζει τον Λευτέρη και μπαίνει πάλι σε μία σχέση-οικογένεια όπου αντιμετωπίζει, για άλλη μία φορά, όλες τις μορφές βίας. Τώρα τη βρίσκουμε στην Αθήνα, μετά από 20 χρόνια, να παίρνει, κατά κάποιο τρόπο, σιγά-σιγά τη ζωή της στα χέρια της».

Θεωρείς πως σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί είναι ένας ρόλος πολύ δύσκολος, πολύπλευρος και θέλει πολύ μεγάλη τεχνική για να μπορέσει να βγει προς τα έξω και να ταυτιστεί ο κόσμος μ' αυτόν. Τον αγάπησα αυτό τον άνθρωπο από την πρώτη στιγμή -και δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς- αφού μιλάμε για μία γυναίκα η οποία έχει αντέξει -και αντέχει- τόσα πολλά για την οικογένεια και γι' αυτό που λέμε εμείς αγάπη».


Ως Κάτια, θα αντιδρούσες αναλόγως; Θα δεχόσουν οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, στο όνομα της αγάπης;
«Σε καμία περίπτωση! Κι εδώ είναι το σημείο που έρχομαι σε απόλυτη ρήξη με τον ρόλο. Δηλαδή κι εγώ πιέζομαι πολλές φορές, έρχομαι σε κόντρα με την Ερμιόνη, πίστεψέ με! Μου είναι πολύ δύσκολο να ταυτιστώ σε αυτό το σημείο, είναι όμως άλλα τα σημεία που μας φέρνουν κοντά. Για παράδειγμα, αυτή η δυναμική που έχει, το πάθος, η αγάπη για τα παιδιά της, το γεγονός ότι μπορεί να θυσιαστεί, τα έχω κι εγώ...».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved