Θέμης Γεωργαντάς: «Ο πιο... ενοχλητικός δε και ατίθασος είναι… »
Media

Θέμης Γεωργαντάς: «Ο πιο... ενοχλητικός δε και ατίθασος είναι… »

Και πέρσι, αλλά και φέτος, η Δέσποινα Βανδή έχει μία συγκλονιστική άνεση στον φακό, τόσο που θα τη ζήλευαν πολλές παρουσιάστριες. Πιστεύει ο Θέμης Γεωργαντάς πως θα μπορούσε να πει κάποια στιγμή το «ναι« σε μία τέτοια πρόταση;

«Η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος που τολμά, οπότε θεωρώ πως, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, θα μπορούσε να πει το «ναι». Ευτυχώς που για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, γιατί, όπως λέμε και με τον Γιώργο Λιάγκα, θα μας φάει τη δουλειά (γέλια)» τόνισε στο TV Έθνος.
-Στα παρασκήνια τι γίνεται;
«Πανικός! Δεν μπορώ να τους κάνω καλά. Ο πιο... ενοχλητικός δε και ατίθασος είναι ο Αντώνης Ρέμος. Να σκεφτείς τον λέμε... «πρόεδρο». Και δεν αφήνει κανέναν στην ησυχία του και έχει άποψη για όλα. Ο συνδυασμός, δε, Ρέμου - Σταβέντο σκοτώνει (γέλια).»

-Και με τη Μελίνα (Ασλανίδου);
«Ολα καλά! Η Μελίνα φέτος είναι μία αποκάλυψη. Έχει απίστευτη διαφορά με πέρσι. Να ξέρεις, η Μελίνα είναι ένα πλάσμα που το λατρεύει κανείς με την πρώτη ματιά. Χώρια ότι μου έχει υποσχεθεί πως του χρόνου -πρώτα ο Θεός- θα πάμε μαζί Λονδίνο να δούμε Madonna!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved