Όλα όσα θα δούμε στο «Traction»
Media

Όλα όσα θα δούμε στο «Traction»

Μία νέα γενιά αυτοκινήτων παρουσιάζει στο «Traction» ο Κώστας Στεφανής το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η νέα γενιά Smart έφτασε στη χώρα μας, με τα ForTwo και ForFour να αποτελούν την αιχμή του δόρατος. Τα δυο αυτά οχήματα αλληλοσυμπληρώνονται, αφού για πρώτη φορά ο σχεδιασμός τους είναι ο ίδιος, ενώ το ένα έχει στοιχεία από το άλλο. Παράλληλα, η Smart έχει δώσει έμφαση στην ασφάλεια, τους μεγαλύτερους χώρους και την άνεση, περισσότερες πληροφορίες για τα οποία μας δίνουν ο Κώστας Στεφανής με τον Μάνο, σε ένα θέμα που θα απολαύσετε!

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

Ford Fiesta Black-Red Edition
Το Fiesta δυναμώνει... μικραίνοντας! Όσο και αν αυτό φαντάζει περίεργο, η Ford προσφέρει το δυνατότερο κινητήρα 1000 κ.εκ. σε επίπεδο παραγωγής, που αποδίδει 140 ίππους! Αναλογικά δηλαδή, περισσότερους ίππους ανά λίτρο από μία Bugatti Veyron!

Mitsubishi SpaceStar
Το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Mitsubishi είναι εδώ, έτοιμο να ικανοποιήσει με τον ίδιο εξοπλισμό και τις ίδιες δυνατότητες, οποιονδήποτε υποψήφιο πελάτη από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Εφοδιασμένο με έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα, το Space Star προσφέρει χώρους, ευελιξία, χαμηλή κατανάλωση και μηδενικά τέλη!

Skoda Octavia G-Tec
Μια ακόμη "οικολογική και οικονομική" έκδοση είναι εδώ, αφού η Octavia διατίθεται πλέον και σε έκδοση G-Tec. Μπορείτε να γνωρίσετε τη νέα αυτή έκδοση, μέσα από μια όχι και τόσο... ορθόδοξη παρουσίαση! Άλλωστε «Traction» και πεπατημένη, είναι έννοιες ολίγον... ετερώνυμες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved