Παναγιώτα Καψάλη: Η συμμετοχή της στο «Voice» και το bullying
Media

Παναγιώτα Καψάλη: Η συμμετοχή της στο «Voice» και το bullying

Η Παναγιώτα Καψάλη σε συνέντευξή της μίλησε για τη συμμετοχή της στο «The Voice» bullying που δέχτηκε σε νεαρή ηλικία.

Αν και αγαπούσες το τραγούδι από μικρή, γιατί δεν έκανες μουσικές σπουδές;

«Επειδή είχα μουσικό αυτί, μπορούσα να παίξω ένα τραγούδι που μου άρεσε στο πιάνο ή στη μελόντικα, παρόλο που δεν μπορώ να διαβάσω παρτιτούρες. Αυτός ίσως να ήταν και ένας λόγος που δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω μαθήματα μουσικής. Τώρα καταλαβαίνω πόσο χρήσιμα είναι για τη δουλειά μου και είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου. Μαθήματα φωνητικής έκανα πρώτη φορά φέτος, ύστερα από παρότρυνση των coaches, μετά τη συμμετοχή μου στο πρώτο Voice, θυμάμαι ότι αυτό που ζητούσα από τους γονείς μου, ήταν να μου πάρουν karaoke για να μπορώ να τραγουδάω. Το "Δώδεκα" και το "Δε θέλω να ξέρεις" τα τραγουδούσα από τα 10 μου. Ίσως να επηρέασε και το γεγονός ότι ήμουν ένα κλειστό παιδί που πέρασε δύσκολα στο σχολείο, οπότε προτιμούσα ότι κάνω να το κάνω μόνη μου».
Τι εννοείς ότι πέρασες δύσκολα στο σχολείο; Είχες πέσει θύμα bullying;
«Δεν ξέρω αν ήταν bullying, αλλά σίγουρα όταν είσαι ένα μαζεμένο παιδί που δεν ανήκει στις κλίκες του σχολείου, γίνεσαι πιο ευάλωτος. Δεν είχα πολλές παρέες. Δεν ήμουν κοινωνική. Παρ' όλα αυτά συμμετείχα στις σχολικές εκδηλώσεις και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για της φωνή μου».
Στην εφηβεία σου είχες κάποια παραπανίσια κιλά. Έχεις ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την εμφάνιση σου;
«Είναι μεγάλη κουβέντα να πει κάποιος ότι έχει βιώσει ρατσισμό. Αλλά έχω ακούσει παιδάκι της A' Δημοτικού, όταν ήμουν στο Λύκειο, να λέει για μένα: "Α, η χοντρή". Σίγουρα εμφανισιακά δεν μοιάζω όπως είμαι τώρα, αλλά δεν είχα ποτέ τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί κάποιος όταν ακούει ότι υπήρξα 90 κιλά να τρομάζει, αλλά έχω ύψος 1,75. Τα παραπανίσια κιλά επηρέαζαν την ψυχολογία μου. Έχω δει κοπέλες με τα διπλάσια κιλά από τα δικά μου που ήταν πολύ v με την εμφάνισή τους, ενώ εγώ δεν ήμουν. Στα 17 μου ένιωσα την ανάγκη να κάνω μία καινούρια αρχή στη ζωή μου. Άλλαξα σχολείο κι άμεσα άλλαξε η ψυχολογία μου, ένιωσα πιο δυνατή. Με τη βοήθεια διαιτολόγου έχασα τα πρώτα πέντε κιλά και συνέχισα μόνη μου για δύο χρόνια, μέχρι που έφτασα να ζυγίσω 30 κιλά λιγότερο».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved