Κοκκινόπουλος: «Οι Αμερικανοί όταν μιλάνε για αστυνομικό ή θρίλερ, το πρώτο που τους ενδιαφέρει είναι η πλοκή»
Media

Κοκκινόπουλος: «Οι Αμερικανοί όταν μιλάνε για αστυνομικό ή θρίλερ, το πρώτο που τους ενδιαφέρει είναι η πλοκή»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μιλά για τηλεόραση. Ποιες ξένες σειρές του αρέσει να παρακολουθεί;

Τo «House of cards», με τον Κέβιν Σπέισι στον ρόλο του δολοπλόκου πολιτικού με φόντο τον Λευκό Οίκο, βρίσκει ότι η τρίτη του σεζόν έχει γίνει... σαπούνι.
«Το βρετανικό είναι πολύ καλύτερο. Προτιμώ άλλες σειρές. Θεωρώ ότι οι κορυφαίες στο είδος τους είναι οι δανέζικες και οι αγγλικές. Το "The Killing", το δανέζικο, είναι για μένα η κορυφαία αστυνομική σειρά. Το "The Bridge" και το "Borgen" επίσης. Αυτοί οι άνθρωποι που θεωρούνται οι πιο ευτυχισμένοι του κόσμου κάνουν τα πιο μαύρα πράγματα. Ίσως επειδή σκέφτονται ότι δεν μπορούν να ευτυχίσουν άλλο και αυτό τους κάνει δυστυχισμένους. Στους Άγγλους μου αρέσει ότι κάνουν δουλειές στην τηλεόραση με κινηματογραφικό περίβλημα, μικρής διάρκειας, τέσσερα-έξι επεισόδια σε μια σεζόν. Από τις αμερικανικές θεωρώ ότι οι κορυφαίες του είδους ήταν το "Sopranos" και το "The Wire", το οποίο είναι ό,τι πιο μαύρο έχει γίνει ποτέ στην αμερικανική τηλεόραση και παραμένει σημείο αναφοράς αν και όταν προβλήθηκε τότε δεν έκανε μεγάλα νούμερα.
Από τα πιο πρόσφατα θα ξεχώριζα το True Detective. Οι Αμερικανοί όταν μιλάνε για αστυνομικό ή θρίλερ, το πρώτο που τους ενδιαφέρει είναι η πλοκή. Οι χαρακτήρες ακολουθούν. Στήνουν τον χαρακτήρα στις πρώτες σελίδες του σεναρίου και μετά πάνω στην πλοκή. Η πρώτη φορά που η αμερικανική τηλεόραση έκανε μια σειρά βασισμένη στους χαρακτήρες και όχι στην πλοκή είναι το True Detective» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved