Κώστας Κόκλας: «Ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί ό,τι έζησα με τους ‘Βασιλιάδες’»
Media

Κώστας Κόκλας: «Ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί ό,τι έζησα με τους ‘Βασιλιάδες’»

Για το τηλεοπτικό κασέ του, τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον χώρο της τηλεόρασης όπου πολλοί συντελεστές δεν καταφέρνουν ποτέ να πάρουν τα χρήματά τους αλλά και για ό,τι καινούργιο μπορεί να ετοιμάζει στη μικρή οθόνη μιλάει ο Κώστας Κόκλας.

Να επανέλθουµε στα επαγγελµατικά σου. Πληρώθηκες για τη «Μοντέρνα οικογένεια» στο Mega ή ανήκεις στους πολλούς που κάνουν σειρές και µένουν απλήρωτοι;

«Όχι, ευτυχώς ανήκω στους µετρηµένους που πληρώνονται! Τι µάστιγα κι αυτή... Είναι τραγικό να δουλεύεις και να µη σου δίνουν τα λεφτά σου. Το έζησα µε τους «Βασιλιάδες» και ελπίζω να µη µου ξανασυµβεί»

Να ρωτήσω πόσο έχουν «πέσει» τα λεφτά σου;

«Να µην το ρωτήσεις γιατί θα απογοητευτείς. Είναι πολύ «πεσµένα» τα λεφτά, είναι πολύ λίγα, αλλά εφόσον τα παίρνω και βλέπω όσα γίνονται γύρω µας, δεν θα γκρινιάξω».

Έχεις «κλείσει» κάτι καινούργιο τηλεοπτικά;

«Να έχω «κλείσει», την ώρα που «κλείνουν» τα κανάλια; Κάτσε να δούµε τι θα γίνει, πόσα θα µείνουν µε όσα ακούγονται και λέγονται και µετά µε ρωτάς αν θα είµαι και πού. Γίνονται κουβέντες, αλλά όλα βρίσκονται «στον αέρα»! Όπως και γενικότερα γύρω µας - δυστυχώς δεν αφορά µόνο την τηλεόραση αυτό. Το «θρίλερ», που υπάρχει σε όλα, αφορά και την τηλεόραση. Υπάρχει ένας φόβος, µια τροµοκρατία, µια πολύ µεγάλη αγωνία που έχει «παγώσει» τα πάντα. Γίνονται κουβέντες, αλλά κανείς δεν αποφασίζει και ελάχιστοι προχωράνε. Συζητούσα για δύο τηλεπαιχνίδια και δεν κάθισε κανένα, κάτι λέµε για µια ταινία που είναι ακόµα στα χαρτιά και τα µόνα σίγουρα είναι η περιοδεία των «Αντρών» και το νέο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου, το οποίο κάνει focus στην κρίση που «πρωταγωνιστεί» γύρω µας. Το ισχυρό αυτό δίδυµο πιάνει τον σφυγµό της εποχής µε δεινότητα, γι' αυτό και καταφέρνει να κερδίζει το κοινό. Και οι «Άντρες» από την οικονοµική κρίση ξεκινάνε. ∆εν µπορείς να µη βλέπεις τι γίνεται γύρω σου. Οι δυο τους το κάνουν µέσα από την κοφτερή τους πένα και το βιτριολικό τους χιούµορ και έτσι ξορκίζεται το «κακό» µε έναν τρόπο... Μιλάνε για την κρίση οι «Άντρες» και ταυτόχρονα τονίζουν πόσο σηµαντικό είναι να είµαστε ο ένας δίπλα στον άλλο στα δύσκολα. Η αλληλεγγύη και το «µαζί» µπορούν µονάχα να µας κρατήσουν όρθιους, τίποτα άλλο, και αυτό το µήνυµα που περνά το έργο είναι σηµαντικότατο! Είναι δύσκολοι οι καιροί, πολύ δύσκολοι, µα δεν πρέπει να το βάλουµε κάτω. Πρέπει να ενώσουµε τις δυνάµεις µας και να παλέψουµε από κοινού».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved