Ο «Hannibal Lecter» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ
Media

Ο «Hannibal Lecter» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

O ψυχίατρος Hannibal Lecter ο πιο διάσημος κανίβαλος της μεγάλης οθόνης τώρα και στη μικρή.

Η εκπληκτική σειρά «Hannibal» του NBC έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Σε πρώτη προβολή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Απριλίου στις 23.00 και θα προβάλλεται καθημερινά (από την Τρίτη-Παρασκευή στις 23.15 ).
Η εκπληκτική σειρά «Hannibal» του NBC βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Tomas Harris στο βιβλίο του «Ο Κόκκινος Δράκος» για να δείξει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Hannibal Lecter να μετατραπεί στον πιο διάσημο κανίβαλο της μεγάλης οθόνης. Όλα αρχίζουν όταν ο πράκτορας του FBI, Will Graham, ζητά τη βοήθεια του Hannibal προκειμένου να συλλάβει έναν από τους πιο διεστραμμένους δολοφόνους που έχει συναντήσει ποτέ. Η συνεργασία τους γρήγορα θα εξελιχθεί σε ένα παιχνίδι γάτας – ποντικιού, με τον ψυχρό (και κρυφά παρανοϊκό) ψυχίατρο Hannibal αποφασισμένο να χειραγωγήσει με κάθε τρόπο τον ευφυέστατο (αλλά επίσης σχεδόν ανισόρροπο) ντετέκτιβ.
Λαμπεροί ηθοποιοί όπως ο Lawrence Fishburn, η Gillian Anderson, η Cynthia Nixon και ο Michael Pitt εκπλήσσουν σε γκεστ εμφανίσεις, ενώ η φωτογραφία και η ατμόσφαιρα της σειράς αναδεικνύονται στα πιο ισχυρά χαρτιά της μετά το απολαυστικά «ψυχρό» πρωταγωνιστικό της δίδυμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved