ΣΟΚ: Άγνωστος έκοψε τα φρένα γνωστής παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων
Media

ΣΟΚ: Άγνωστος έκοψε τα φρένα γνωστής παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά και πλέον η αναλαμβάνει η Ασφάλεια Πειραιά και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διαπιστώσει ποιος ήθελε νεκρή την γνωστή δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 15 ημέρες, ο σύντροφος της παρουσιάστριας οδηγούσε το αυτοκίνητό της και κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως δεν υπάκουαν τα φρένα. Ευτυχώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας αντέδρασε κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, ρίχνοντάς το με χαμηλή ταχύτητα σε ένα κολονάκι.
Η δημοσιογράφος μετέφερε το αυτοκίνητό της στο συνεργείο και εκεί την ενημέρωσαν για τη δολιοφθορά, αφού αυτή η βλάβη δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί με άλλο τρόπο, παρά από σκόπιμη ενέργεια σε βάρος. Ενημερώθηκε παράλληλα και η ασφαλιστική της εταιρεία που προχώρησε σε πραγματογνωμοσύνη και με αυτό το έγγραφο πήγε στην Εισαγγελία Πειραιά όπου κατήγγειλε το γεγονός.
Από την πλευρά της, η Εισαγγελία αναμένεται να στείλει έγγραφο αίτημα στην Ασφάλεια Πειραιά για να προχωρήσει σε προανάκριση, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατ' αγνώστων.
Οι υποψίες στρέφονται στον ευρύτερο κύκλο της είτε ακόμα και σε άγνωστο άτομο που της έχει επιτεθεί διαδικτυακά κατά το παρελθόν με σεξιστικά σχόλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved