Ο άγριος καυγάς που θα κάνει άνω κάτω το «Μπρούσκο»
Media

Ο άγριος καυγάς που θα κάνει άνω κάτω το «Μπρούσκο»

Ο άγριος καυγάς που θα κάνει άνω κάτω το «Μπρούσκο» και θα φέρει τεράστιες ανατροπές στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.


Η Δήμητρα επιστρέφει στην Κύπρο μετά την κρυφή ρομαντική απόδραση που είχε με τον Πάτροκλο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σούνιο συζητήσεις με τον Πάτροκλο, αλλά φυσικά και όσα έχουν προηγηθεί με τον Νεκτάριο, την έχουν οδηγήσει σε οριστικές αποφάσεις σχετικά με το θέμα της παρένθετης μητρότητας. Τα λόγια του Πάτροκλου γυρίζουν συνεχώς στο μυαλό της: «Δήμητρα, δεν πρέπει να το κάνεις. Είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου; Για το εάν στην πορεία θα θελήσεις να κρατήσεις εσύ αυτό το μικρό πλασματάκι που θα μεγαλώνει 9 μήνες στα σπλάχνα σου; Πώς θα αντιδράσει ο Νεκτάριος; Και τι θα γίνει με τον Αχιλλέα και τη Μελίνα;»...
Την ίδια στιγμή, η Μελίνα με αγωνία περιμένει την επιστροφή της Δήμητρας και μοιράζεται τα συναισθήματα της με τον Αχιλλέα, ο οποίος βέβαια παραμένει ιδιαίτερα διστακτικοί στο όλο θέμα και φειδωλοί ως προς τα λεγόμενα του. «Να δεις Αχιλλέα που η Δήμητρα δεν πρόκειται να μας στερήσει αυτή τη μεγάλη χαρά. θα γίνουμε σύντομα γονείς. Και μετά από αυτό τίποτα και κανένας 8εν θα μπορεί να χαλάσει την ευτυχία μας. Πρέπει σιγά-σιγά να προετοιμάζεσαι, θα γίνεις μπαμπάς αγάπη μου».
«Περίμενε Μελίνα, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα», αποκρίνεται ο Αχιλλέας. συμπληρώνονται με νόημα: «Όλο αυτό είναι μια μεγάλη απόφαση για τη Δήμητρα και τον Νεκτάριο. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η τελική απόφαση χωρίς να ενθουσιαζόμαστε αλλά ούτε και να απογοητευόμαστε». Το τηλέφωνο χτυπά και στην άλλη άκρη της γραμμής είναι η Δήμητρα: «Μελίνα, είμαι στην Κύπρο και θέλω να συναντηθούμε».
«Καλώς ήρθες αγάπη μου. Ετοιμάζομαι και τα λέμε από κοντά», της απαντά η Μελίνα γεμάτη προσμονή και ελπίδα που το μεγάλο της όνειρο θα πραγματοποιηθεί. Τα πράγματα βέβαια στη συνέχεια θα εξελιχθούν τελείως διαφορετικά. Η Δήμητρα εμφανίζεται σκυθρωπή και διστακτική στο ραντεβού, γεγονός που ταράζει τη Μελίνα «Λέγε Δήμητρα. Έγινε κάτι με τον Νεκτάριο; Με τα παιδιά ή μήπως.,.»; «Άκουσε Μελίνα», ξεκινά να της μιλά η κοπέλα. «Τα σκέφτηκα όλα πάρα πολύ καλά και πολλές φορέ5. Πράγματι, εγώ ήμουν αυτή που σε παρακίνησα για το θέμα της παρένθετής μητρότητας, εγώ σου έβαλα την ιδέα, εγώ ξεκίνησα την όλη διαδικασία. Ωστόσο, από την πρώτη συζήτηση που είχαμε μέχρι και σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει... Ξέρεις ότι αυτή την περίοδο με τον Νεκτάριο δεν τα πάμε πολύ καλά. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είμαι σίγουρη για το .πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ συναισθηματικά την όλη κατάσταση. Δεν ξέρω εάν στους 9 εννέα αυτούς μήνες που θα κυοφορώ το δικό σου παιδικοί του Αχιλλέα, θα μπορέσω στη συνέχεια να το παραδώσω στα χέρια σας. Και φυσικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είμαι εγώ αυτή που θα φέρω τη ρήξη ανάμεσα στα αδέλφια...».
Η Μελίνα καταρρέει από το «όχι» της Δήμητρας
«Δηλαδή μου λες όχι;», ρωτάει η Μελίνα τη Δήμητρα, έχοντας ήδη αρχίσει να βουρκώνει «Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας Μελίνα. Ναι, αυτή είναι η τελική μου απόφαση». Τότε η Μελίνα, σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα, επιτίθεται στην κοπέλα: «Όλο αυτό που έκανες ήταν ανέντιμο. Μου πούλησες ψεύτικες ελπίδες σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Εξαφάνισες και την τελευταία μου ελπίδα να χαρίσεις στον αδελφό του άντρα σου ό,τι ονειρευόμαστε :εδώ και καιρό. Και το ξέρεις καλά Δήμητρα πως, μετά από όλα όσα περάσαμε, το μόνο που θέλουμε είναι να ολοκληρώσουμε την ευτυχία μας με ένα παιδί. Ντροπή σου! Μου φέρθηκες με τον χειρότερο τρόπο, την ίδια στιγμή που εγώ σε υπερασπίστηκα σε πολύ σημαντικά ζητήματα για τη ζωή σου...». «Σε τι με υπερασπίστηκες Μελίνα;», ρωτά σε έντονο ύφος η Δήμητρα, ωστόσο η Μελίνα εκεί το μαζεύει την τελευταία στιγμή και δεν αποκαλύπτει το παραμικρό γιο την παράνομη σχέση του Νεκτάριου με την Αντιγόνη. «Τίποτα, γράψε λάθος. Οι δρόμοι μας χωρίζουν αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ Δήμητρα. Μ' ακούς; Ποτέ ξανά στη ζωή μου». Η Μελίνα αποχωρεί από τη συνάντηση με λυγμούς και πηγαίνει σπίτι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αναφέροντας στον Αχιλλέα όλα όσα συνέβησαν. Εκείνος, εμφανώς ανακουφισμένος, προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Ίσως είναι έτσι καλύτερα τα πράγματα, καρδούλα μου. Μπορεί να μπαίναμε σε μεγάλες περιπέτειες και πολύ πιο οδυνηρές καταστάσεις από αυτές που βιώνεις τώρα εσύ αυτή τη στιγμή; Μη στενοχωριέσαι, καρδούλα μου. θα προσπαθήσουμε και πάλι να αποκτήσουμε το δικό μας παιδί. Κι αν δεν τα καταφέρουμε δεν πειράζει, έχουμε ο ένας τον άλλον».
Ο σκοτεινός ρόλος της Αλεξάνδρας
Η Μελίνα αντί να ηρεμήσει, επιτίθεται στον άντρα της. «Από την πρώτη στιγμή, Αχιλλέα., δεν ήσουν και πολύ θερμός πάνω στο θέμα της παρένθετης μητρότητας. Να λοιπόν που δεν πρόκειται να γίνει. Ίσως βέβαια να σε βολεύει κι εσένα τελικά αυτή η κατάσταση...». Στις κουβέντες αυτές της Μελίνας ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος και φεύγει από το σπίτι. Στο δρόμο παίρνει τηλέφωνο την Αλεξάνδρα. «Είχαμε μεγάλες εξελίξεις, πρέπει να συναντηθούμε». «Σε περιμένω στο σπίτι μου», του απαντά εκείνη.
Ό Αχιλλέας πηγαίνει λοιπόν στο διαμέρισμα της Αλεξάνδρας και της εξηγεί πώς έχει η κατάσταση. Εκείνη το παίζει στενοχωρημένη αλλά στην ουσία ο επιχειρηματίας της φέρνει το καλύτερο νέο και της ανοίγει το δρόμο να τον διεκδικήσει με ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά, η Αλεξάνδρα είχε το σκοπό της όταν έδινε τις συμβουλές να μη δεχτεί η Δήμητρα το ρόλο της παρένθετης μητέρας. Η Αλεξάνδρα ήξερε ότι αν ο Αχιλλέας με τη Μελίνα αποκτούσαν παιδί, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο κάποια στιγμή να χωρίσουν. Επίσης η έλλειψη παιδιού και η εμμονή της Μελίνας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια το ζευγάρι σε χωρισμό. Έτσι η Αλεξάνδρα του λέει: «Αχιλλέα, εγώ σου το είχα πει, η λύση της παρένθετης μητρότητας δεν θα οδηγούσε πουθενά. Μόνο προβλήματα θα σας έφερνε. Ήρθε η ώρα να πάρεις πλέον κι εσύ οριστικές αποφάσεις για τη ζωή σου...».
Πηγή: TV Ζαππινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved