Η εγγονή του πρώην υπουργού εξωτερικών της Κύπρου μιλάει για το «Voice»: «Πήγα με τις ευχές του παππού μου»
Media

Η εγγονή του πρώην υπουργού εξωτερικών της Κύπρου μιλάει για το «Voice»: «Πήγα με τις ευχές του παππού μου»

Η Ιλάνα Κολλίτση πέρασε τις blind auditions του «The Voice 2» και σε συνέντευξή της μίλησε για τον παππού της που είναι πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου.

Το γνώριζε ο παππούς ότι θα πήγαινες στο «The Voice»;

«Βασικά, το είχα πει στη γιαγιά και στον παππού όταν με ενημέρωσαν πως πέρασα τα πρώτα audition και έπρεπε να έρθουν από τον ΑΝΤ1 να πάρουν μερικά πλάνα. Αυτό δεν ήθελα να γίνει εγώ, ούτε να προβάλω το σπίτι, γιατί στο The Voice μπαίνεις για τη φωνή σου και όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι. Μας ενώνει μόνο η μουσική.
Και ήταν η στιγμή που το ανακοίνωσες στον παππού και στη γιαγιά...
«Ναι, τότε ήταν που τους το ανακοίνωσα και χάρηκαν πάρα πολύ. Μου έδωσαν τις ευχές τους να πάνε όλα καλά.
Είχες πει νομίζω στην τηλεόραση πως ήταν λίγο κάθετοι με όλο αυτό που επιχειρούσες να κάνεις...
«Όχι ακριβώς. Είχα πει αρκετά πράγματα όμως λόγω τηλεοπτικού χρόνου κάποια πράγματα κόπηκαν. Είχα πει λοιπόν, πως προέρχομαι από μία κάπως συντηρητική οικογένεια λόγω της πολιτικής και πως ίσως όλο αυτό να τους ξένιζε όμως... αντιθέτως χάρηκαν για όλα αυτά και γι' αυτό τους έχω δίπλα μου και με στηρίζουν. Με στηρίζουν σε ό,τι με κάνει χαρούμενη και γνωρίζουν πολύ καλά πόσο αγαπάω τη μουσική»
Εάν δεν γύριζε ο Μιχάλης, ποιον άλλο coach θα επέλεγες;
«Πιστεύω πως αν δεν γύριζε ο Μιχάλης θα επέλεγα – αν και αγαπάω και τους τέσσερις – τη Μελίνα Ασλανίδου, γιατί λατρεύω πολύ τα τραγούδια και τη φωνή της. Δεν ξέρεις εκείνη τη στιγμή τι θα επιλέξεις και πώς θα μιλήσει η καρδιά σου...».

Πηγή: mustonline

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved