Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Alpha είναι το μόνο κανάλι που πληρώνει στην ώρα του»
Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Alpha είναι το μόνο κανάλι που πληρώνει στην ώρα του»

Για την τηλεοπτική του «σύζυγο» Δάφνη Λαμπρόγιαννη, για την τρίτη χρονιά του επιτυχημένου σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αλλά και για τα τηλεοπτικά κασέ που πλέον δεν είναι τόσο υψηλά όπως κάποτε μιλάει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου. Όταν δέχτηκες την πρόταση για τη σειρά, πίστεψες ότι θα έκανε τέτοια επιτυχία;

«Πίστεψα ότι θα «περάσει» στον κόσμο, γιατί βρήκα έξυπνο το σενάριό της, αλλά και το concept με τα τρία ζευγάρια. Υπήρχε όμως και το εχέγγυο των άξιων, έμπειρων συντελεστών».

Παίζει ρόλο το να υπάρχει μια καλή συνταγή και πρώτης διαλογής υλικά που «δένουν» μεταξύ τους, έτσι;

«Φυσικά! Πιστεύω πάντα στην καλή επιλογή συνεργατών και στη χημεία που μπορεί να απογειώσει ένα αποτέλεσμα, το οποίο με άλλα υλικά μπορεί και να μην πετύχαινε τόσο πολύ. Ήξερα, λοιπόν, για να επανέλθω στην ερώτησή σου, ότι θα αρέσει η σειρά μας, όχι όμως ότι θα χτυπήσει σαραντάρια τηλεθέασης και ότι θα αγκαλιαστεί τόσο θερμά από τον κόσμο. Ήταν ανέλπιστη η χαρά όλων μας και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και για την τρίτη χρονιά. Δυναμικά!»

Μοιάζετε να έχετε ταιριάξει εξαιρετικά με την τηλεοπτική σου σύζυγο, Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Είναι μια θαυμάσια ηθοποιός, έχουμε κοινούς κώδικες, υπάρχει μια ταύτιση στον τρόπο που βλέπουμε τη δουλειά και πέρα από αυτά είναι ένα υπέροχο και ξεχωριστό πλάσμα η Δάφνη».

Ως τηλεοπτικό ζευγάρι αγαπιέστε ιδιαίτερα...

«Ζούμε τον δεύτερο έρωτά μας με το που έφυγε το παιδί από το σπίτι για τις σπουδές του και παράλληλα την «τρέλα» εκείνης που αγωνιά και είναι απίστευτα υπερπροστατευτική με αυτό».

Υπάρχει έρωτας, υπάρχει όμως και μουρμούρα!

«Ε, πώς θα δικαιολογήσουμε τον τίτλο μας; (σ.σ.: γελάει) Σε όλες τις σχέσεις υπάρχει μουρμούρα, σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα. Το θέμα είναι να μένει σε όρια επιτρεπτά και να μη χάνεται η μπάλα. Ασε που μια γλυκιά μουρμούρα δείχνει ότι ο άλλος που είναι δίπλα σου ενδιαφέρεται αληθινά για εσένα».

Σε άλλες εποχές, τις λεγόμενες χρυσές, μια τόσο μεγάλη επιτυχία θα είχε ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα;

«Σε άλλες εποχές, όχι σε αυτές που όλοι και σε όλες τις δουλειές έχουμε βάλει πολύ νερό στο κρασί μας. Δεν υπάρχουν πια τα γερά κασέ που υπήρχαν, ούτε ανανεώνεις για τον νέο κύκλο μιας τόσο επιτυχημένης σειράς με τις απαιτήσεις άλλων καιρών. Προχωράς με αυτά που έχεις «κλείσει» - και να σου πω και κάτι; Ο Alpha είναι το μόνο κανάλι που πληρώνει στην ώρα του. Ούτε κυνηγάμε για να πάρουμε τα λεφτά μας, όπως αλλού, ούτε τρέχουμε στα δικαστήρια μήπως καταφέρουμε να πάρουμε ένα μέρος τους, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν εφορία γι' αυτά που δεν πήραν».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved