Ο Αρβανίτης μιλάει για τη Δικαίωση: Έλλειψη χρημάτων και… «λουκέτο»
Media

Ο Αρβανίτης μιλάει για τη Δικαίωση: Έλλειψη χρημάτων και… «λουκέτο»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης μιλάει για τν Δικαίωση και αποκαλύπτει ότι η έλλειψη χρημάτων έφερε το... «λουκέτο».


«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα, γιατί ο κόσμος είναι απλήρωτος κι έχουν προκύψει θέματα ανάμεσα στην παραγωγή και το κανάλι. Η Άνωση δεν έχει πάρει χρήματα από το ΜΕGΑ κι έχει αφήσει απλήρωτους και τους ηθοποιούς και το συνεργείο και, φυσικά, εμένα. Ο δικός μας σχεδιασμός είναι να ξεκινήσουμε δουλειά την Τετάρτη (σ.σ.: την Τετάρτη που μας πέρασε, 15 Απριλίου), αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό, γιατί τα συνεργεία δεν θέλουν να δουλέψουν. Αυτός ήταν κι ο λόγος που σταμάτησαν νωρίτερα τα «Κλεμμένα όνειρα». Η Άνωση δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με δύο παραγωγές απλήρωτες και αναγκαστικά σταμάτησε τη μία. Μπορεί, λοιπόν, να σταματήσει σε λίγο και την άλλη, αν συνεχίσει να μην πληρώνεται» τόνισε στο 7 Μέρες TV.
- Ξέρω ότι έχετε καταθέσει πρόταση για μια νέα σειρά...
«Το ότι θα κάνω μια καινούργια σειρά και το ότι εγκρίθηκε η ιδέα δεν λέει τίποτα αν δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Χρειάζονται νέα κεφάλαια, που δεν μπορούν να βρεθούν μόνο από τη διαφήμιση. Αν δεν γίνουν άμεσα κινήσεις και από τις δυο πλευρές, δηλαδή και από το κράτος και από τις διοικήσεις των καναλιών, ώστε να φτιάξουν πιο ισχυρούς και πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς μειώνοντας το εσωτερικό κόστος, σε λίγα χρόνια θα τιναχτούν όλοι στον αέρα. Η «ταφόπλακα», δε, είναι αυτοί οι δυο μνημονιακοί νόμοι. Τόσες σειρές που έφυγαν από το πρόγραμμα, συνεπάγονται πάνω από 2.500 άτομα που μπήκαν στην ανεργία. Από την άλλη, έβαλαν 2.500 άτομα στην ΕΡΤ. Να δω ποιος θα τους πληρώνει αυτούς στο δημόσιο τομέα όταν ο ιδιωτικός δεν δουλεύει.»
-Πού πάμε, τελικά;
« Θα ξαναδείτε τα τούρκικα να έρχονται... με χίλια! Κάναμε αμάν μέσα στη βαθιά κρίση να μην αλωθούμε πλήρως και τώρα επανέρχεται η ίδια κατάσταση. Εγώ, πάντως, κουράστηκα. Τόσα χρόνια πάλευα μόνος μου με ένα σίριαλ. Ουσιαστικά οι μόνοι που επιβιώσαμε μέσα στην κρίση είμαστε εμείς και τώρα που η αγορά άρχισε να ξανάρχεται στα ίσια της, ξανά τα ίδια...»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved