Γιώργος Λιανός: Ποια είναι η πιο «δύσκολη» από τις συμπαρουσιάστριές του;
Media

Γιώργος Λιανός: Ποια είναι η πιο «δύσκολη» από τις συμπαρουσιάστριές του;

Τι απαντά ο Γιώργος Λιανός όταν τον ρωτούν ποια είναι η πιο «δύσκολη» συμπαρουσιάστριά του στο «Όλα παίζουν» και για τι ακριβώς έχει μετανιώσει μέχρι στιγμής στην τηλεοπτική του καριέρα; Ο ίδιος μιλάει για όλα...

 


Είχατε μια πολύχρονη συνεργασία με τον ΑΝΤ1. Υπήρξαν στιγμές που μετανιώσατε για την απόφασή σας να αλλάξετε τηλεοπτική στέγη;




«Νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Ποτέ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ήταν καιρός να πάρω την επαγγελματική μου πορεία στα χέρια μου, όσο παράδοξο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο σ’ αυτόν τον χώρο».



Το «Όλα παίζουν» είναι η εκπομπή που σας εκφράζει απόλυτα ή δεν έχει γίνει ακόμη η εκπομπή που ονειρεύεστε;



«Το «Όλα παίζουν» είναι το παιδί μας αυτή την εποχή, το αγαπάμε και πασχίζουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο. Η εκπομπή που ονειρεύομαι ανήκει σε άλλη ζώνη, πιο αθυρόστομη! Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που κάνω κάτι αφοσιώνομαι σε αυτό. Προτεραιότητά μου είναι το «Όλα παίζουν»».




Υπήρξε κάτι που κάνατε στην τηλεόραση και έχετε μετανιώσει γι’ αυτό;



«Όχι. Όλα θα τα ξανάκανα. Έχω περάσει πολύ όμορφα στον χώρο της τηλεόρασης. Από όλες τις συνεργασίες μου έχω μάθει πράγματα».


Πώς νιώθετε ανάμεσα σε τρεις γυναίκες;



«Νιώθω τυχερός. Είναι όμορφες, έξυπνες και διαφορετικές μεταξύ τους και δεν βαριέμαι ποτέ. Το όνειρο κάθε άνδρα! Περνάμε πολύ ωραία στο «Όλα παίζουν» και αυτό έχει σημασία. Είμαστε μια ωραία παρέα και στόχος μας είναι να καταφέρουμε να το μεταδώσουμε και στον κόσμο».




Ποια είναι η πιο «δύσκολη»;



«Είναι και οι τρεις πολύ καλοί χαρακτήρες και αρκετά ευαίσθητες. Δεν υπάρχει κάποια «δύσκολη». Απλά, έχουν υπάρξει ημέρες που κάποια από τις τρεις θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για προσοχή και αγάπη... Έτσι είναι οι γυναίκες».



Πηγή: Real



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved