Τάσος Αρνιακός: «Όλα αυτά είναι αυθόρμητα και πηγάζουν από το χαρακτήρα μου»
Media

Τάσος Αρνιακός: «Όλα αυτά είναι αυθόρμητα και πηγάζουν από το χαρακτήρα μου»

Με τόσες αρνητικές ειδήσεις να κατακλύζουν το δελτίο ειδήσεων, όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν να ακούσουν την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό πώς και πώς. Ειδικά όταν προβλέπετε ηλιοφάνεια...

«Ανέκαθεν ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να ξέρει τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες. Πολλοί με ρωτούν από τώρα τι καλοκαίρι θα έχουμε. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ λέγοντας τον καιρό με το δικό μου προσωπικό στυλ να αμβλύνω τις αρνητικές ειδήσεις που ακούγονται και να προσφέρω ένα χαμόγελο αισιοδοξίας, ακόμα και μέσα από άσχημες προγνώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να λέω «αύριο θα έχουμε βροχές και καταιγίδες», αλλά αν υπάρχει πρόβλεψη για βελτίωση από το απόγευμα, θα εστιάσω σε αυτό το γεγονός. Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε το δελτίο χαρακτηρίζεται από μια έντονη Θεατρικότητα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Έχετε ασχοληθεί με το σωματικό θέατρο ή το χορό;
« Όχι. Όλα αυτά είναι αυθόρμητα και πηγάζουν από το χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου. Έτσι ήμουν πάντα. Όχι από τα 55 μου, όταν και πρωτοβγήκα στην τηλεόραση. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι είμαι εξωστρεφής και χρησιμοποιώ ιδιαίτερα τη γλώσσα του σώματος για να εκφράσω τα συναισθήματα μου.»
-Με τους φίλους σας είστε η «ψυχή της παρέας»;
«Τις περισσότερες φορές, ναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved