Τάσος Αρνιακός: «Δεν έχω διάθεση για πανηγύρια. Δεν κάνω για τέτοιου είδους εκπομπές»
Media

Τάσος Αρνιακός: «Δεν έχω διάθεση για πανηγύρια. Δεν κάνω για τέτοιου είδους εκπομπές»

Πριν από λίγα χρόνια, ο Γιάννης Λάτσιος είχε κάνει πρόταση στον Τάσο Αρνιακό να συμμετάσχει στο «DWTS». Για ποιο λόγο αρνήθηκε;

«Είναι αυτό που λένε «τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι». Φυσικά και χορεύω -βαλς, τανγκό, shake, ροκ, τζαζ, ακόμα και δημοτικούς χορούς-, αλλά ιδιωτικά. Άλλωστε, ο κόσμος με ξέρει ως μετεωρολόγο. Δεν έχω διάθεση για πανηγύρια. Δεν κάνω για τέτοιου είδους εκπομπές ούτε έχω το χρόνο που απαιτούν για προπονήσεις, ζωντανές εμφανίσεις και πρόβες κοστουμιών. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχανα την επαφή με το πραγματικό αντικείμενο της δουλειάς μου, που είναι η εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κόσμου για τον καιρό. Και πρέπει να γνωρίζετε ότι το κοινό μου βρίσκεται σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη. Έχω δεχτεί τηλεφωνήματα που ούτε θα μπορούσα να φανταστώ» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Μπορείτε να μου πείτε μερικά;
« Έχω δεχτεί τηλέφωνα από φυλακές, νοσοκομεία, γεωργούς και ψαράδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμα και από σοβαρές κυρίες των βορείων προαστίων που με ρωτούν για τον καιρό ώστε να ξέρουν εάν στη δεξίωση που θα παραθέσουν θα χρειαστεί να βάλουν τέντες ή όχι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved