Μαρία Μπεκατώρου: «Τις εκρήξεις µου τις ζω, αλλά συνήθως τις περνάω µόνη µου»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Τις εκρήξεις µου τις ζω, αλλά συνήθως τις περνάω µόνη µου»

Την αλήθεια για τον χαρακτήρα της και τις εκρήξεις της αποκαλύπτει η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια η οποία χαίρει της αγάπης και της εμπιστοσύνης των συναδέλφων της και του κοινού στην ερώτηση αν έχει δεχτεί πυρά στην καριέρα της και αν όντως ισχύει η αίσθηση που υπάρχει, ότι δηλαδή είναι «χαϊδεμένο παιδί», η ίδια απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια στη real: «∆όξα τω Θεώ, δεν έχω παράπονο και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους του χώρου που µε έχουν στηρίξει. Πάντα λαµβάνω σοβαρά υπ' όψιν µου τις κριτικές που γίνονται µε καλοπροαίρετη διάθεση, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που έχουν εµπειρία και αντικειµενική τηλεοπτική µατιά».

Υπάρχει επίσης η εικόνα του «καλού παιδιού» για εσένα. Είσαι όντως;

«Οι άνθρωποι που µε γνωρίζουν πολύ καλά ξέρουν την αλήθεια. ∆εν χρειάζεται να µιλάω εγώ για εµένα».

∆εν µπορεί να µην έχεις «εκρήξεις». Βρίζεις, ας πούµε;

«∆εν βρίζω σχεδόν ποτέ. Τις εκρήξεις µου τις ζω, αλλά συνήθως τις περνάω µόνη µου. Είτε στο αυτοκίνητο, είτε στο δωµάτιό µου, στον χώρο µου γενικότερα. ∆εν µου αρέσει να επηρεάζω τους γύρω µου και αποφεύγω να λέω πράγµατα που µετά σίγουρα θα µετανιώσω. Κάτι τέτοιο θα µε επηρέαζε πολύ αρνητικά».

Μου δίνεις την εντύπωση ότι όταν σε φτάσουν σε σηµείο έκρηξης θα πρόκειται για πολύ µεγάλη έκρηξη. Κάνω λάθος;

«Σπάνια φτάνω στην έκρηξη. Γενικά σε τέτοιο σηµείο φτάνω µόνο όταν αδικούµαι εµφανώς ή κάποιος µου έχει πει ένα πολύ σοβαρό ψέµα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αντιδράσω και εγώ ανθρώπινα. Αλλά θα το µοιραστώ µόνο µε έναν δικό µου άνθρωπο, την Ιφιγένεια, την κολλητή µου. Συνήθως όµως κρατάω τα πράγµατα µέσα µου και βιώνω την πίεση εσωτερικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved