Το 3ο επεισόδιο του Game of Thrones ήταν αφιερωμένο στους Σταρκ… και μας άρεσε πολύ!
Media

Το 3ο επεισόδιο του Game of Thrones ήταν αφιερωμένο στους Σταρκ… και μας άρεσε πολύ!

Επειδή πλέον δεν αντέχουμε να το δούμε ταυτόχρονα με την Αμερική, εχθές το βράδυ και χάρη στα κανάλια Novacinema παρακολουθήσαμε σε High Definition και με πολύ μεγάλη αγωνία το 3ο επεισόδιο του νέου κύκλου της αγαπημένης μας σειράς Game Of Thrones και σας μεταφέρουμε όλα όσα έγιναν!

Η μικρή Άρυα Στάρκ αποφασίζει να γίνει «Απρόσωπη» και να ξεφορτωθεί όλα τα αγαπημένα της αντικείμενα καθώς και την ταυτότητά της.

photo1

Ο δυναμικός «μπάσταρδος των Σταρκ» Τζον Σνόου αναλαμβάνει τα ηνία και δείχνει το σκληρό του πρόσωπο ενώ η Σέρσει φαίνεται να προετοιμάζει μποϋκοτάζ στο βασίλειο του γιου της εναντίον της νέας του γυναίκας Μάρτζορι.

photo2

Η Σάνσα Σταρκ υπό τις σκοτεινές οδηγίες του λόρδου Μπέιλις «Μικροδάχτυλου» γυρνάει στα πατρικά εδάφη για να παντρευτεί, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι θα πέσει στα χέρια του παρανοϊκού Ράμσεϊ Μπόλτον.

photo3

Η τελευταία σκηνή μας δείχνει τον πρώην σύμβουλο της Νταινέρυς, να απαγάγει τον πολυμήχανο νάνο και πλέον πατροκτόνο Τύριον Λάννιστερ

photo4

Πολλά μέτωπα ανοιχτά και η οικογένεια Σταρκ σε πρώτο πλάνο...


Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις – άλλωστε Winter is coming και με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox + μπορούμε να βλέπουμε την αγαπημένη μας σειρά όποτε εμείς θέλουμε!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved