Φωτεινή Γεωργίου: «Το ιατρικό ρεπορτάζ είναι το πλέον ‘επικίνδυνο’»
Media

Φωτεινή Γεωργίου: «Το ιατρικό ρεπορτάζ είναι το πλέον ‘επικίνδυνο’»

Η Φωτεινή Γεωργίου καταφέρνει μέσα από την εκπομπή της «Υγεία πάνω απ' όλα» στον ΑΝΤ1 να μας ενημερώνει για σημαντικά θέματα που αφορούν στο ιατρικό ρεπορτάζ. Πόσο απαιτητικό όμως είναι αυτό το συγκεκριμένο ρεπορτάζ;

Η ίδια απαντά χωρίς περιστροφές στη real: «Το ιατρικό ρεπορτάζ είναι το πλέον «επικίνδυνο» ρεπορτάζ. Μια διφορούµενη είδηση µπορεί να προκαλέσει παγκόσµιο πανικό και να οδηγήσει σε µαζική υστερία! Εποµένως η µεγαλύτερη πρόκληση και δυσκολία είναι η σωστή µετάδοση της είδησης έπειτα από εξονυχιστική έρευνα και πολλαπλή διασταύρωση. Κάθε ηµέρα είναι ηµέρα «µάχης», ακόµα και όταν η ιατρική είδηση µοιάζει ασήµαντη».

Σας ενδιαφέρουν τα νούµερα τηλεθέασης;

«Η τηλεθέαση είναι πολύπλοκο µέγεθος µε πάρα πολλές µεταβλητές, που καθορίζει κυρίως τάση και όχι αξιολόγηση. Ως εκ τούτου θα το χαρακτήριζα µέγεθος ολίγον απατηλό, αλλά αρκετά ελκυστικό. Βεβαίως και µε ενδιαφέρουν τα νούµερα τηλεθέασης, χωρίς όµως να µε καθορίζουν».

Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά της αναγνωρισιµότητας;

«Η δηµοσιότητα µε την έννοια του «φαίνεσθαι» δεν µε αφορά. Νιώθω όµως µεγάλη ικανοποίηση, όταν απλοί άνθρωποι µε σταµατούν στον δρόµο και µε ευχαριστούν επειδή κατανόησαν, µέσω της εκποµπής, µερικούς απλούς κανόνες υγείας και εφαρµόζοντάς τους καλυτέρεψαν την καθηµερινότητά τους. Τότε νιώθω ότι πέτυχα τον σκοπό µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved