Σοφία Τσίπα: «Ο κόσμος ανάποδα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα»
Media

Σοφία Τσίπα: «Ο κόσμος ανάποδα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα»

Η Σοφία Τσίπα μιλά για την εκπομπή της «Κόσμος ανάποδα», αλλά και το τέλος της έπειτα από τρία χρόνια στον αέρα.

-Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για το τέλος της φετινής σεζόν της εκπομπής «Ο κόσμος ανάποδα»;

«Ο κόσμος ανάποδα έκλεισε έναν επιτυχημένο κύκλο τριών χρόνων και όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι ώστε να δώσουν τη σκυτάλη στα επόμενα. Τρία όμορφα χρόνια, λοιπόν, έπρεπε να κλείσουν με μια γιορτή για αγαπημένους φίλους και συνεργάτες της εκπομπής» τόνισε στο Mytv.

- Πώς νιώθεις που π εκπομπή συμπλήρωσε τον τρίτο χρόνο της;

«Νιώθω χαρά και συγκίνηση που ολοκληρώθηκε τόσο επιτυχημένα ο τρίτος και τελευταίος χρόνος της εκπομπής. Ο κόσμος ανάποδα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, το οποίο κατάφερα να κερδίσω .Ή τα ν τρία παραμυθένια χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν εύκολα. Τώρα που κάνω τον απολογισμό μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν το πιο όμορφο ταξίδι της μέχρι τώρα επαγγελματικής μου ζωής. Η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ είναι εξαιρετική. Αισθάνομαι τυχερή που εργάζομαι σε ένα κανάλι το οποίο δίνει χώρο στις σκέψεις, τις ιδέες, την τρέλα και τα όνειρα μου. Έτσι, λοιπόν, σεβάστηκε την επιλογή μου ο κύκλος αυτός να κλείσει στην ακμή του, ώστε να ανοίξουμε δρόμους τα καινούργια πράγματα.»

- Τι γεύση σου άφησε ο 3ος κύκλος της εκπομπής;

«Γεύση μους σοκολά (γελάει) - είναι το αγαπημένο μου γλυκό... Για ακόμα μια χρονιά είχα καθισμένους στον καναπέ μου την crèmedelacrèmeτης ελληνικής σόουμπιζ. Ήταν μια όμορφη και εξαιρετικά δημιουργική σεζόν...»

ΤΣΙΠΑ,τσίπα,τσιπα,tsipa,TSIPA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved