Μαρία Ναυπλιώτου: «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, την αγαπώ»
Media

Μαρία Ναυπλιώτου: «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, την αγαπώ»

Μπορεί η Μαρία Ναυπλιώτου εδώ και χρόνια να έχει επικεντρωθεί στο θεατρικό σανίδι, όµως στην τηλεόραση χρωστάει την αναγνωρισιµότητά της, αφού έγινε γνωστή από τη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου», έχοντας ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς. Και αυτό δεν το ξεχνά.

«Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση, γιατί αυτή µε σύστησε στον κόσµο, αυτή µου άνοιξε πόρτες και µου έφερε τις πρώτες προτάσεις για γερές θεατρικές δουλειές. Μου γίνονται κατά καιρούς τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά λόγω του θεατρικού φόρτου εργασίας µόνο δύο φορές κατάφερα να πω "ναι": στο "Μείνε δίπλα µου" και το "10". ∆εν τη σνοµπάρω την τηλεόραση, απλώς δεν µπορώ να µοιράζοµαι και στο σανίδι και σ' αυτή...» λέει στη real η ηθοποιός.
Μία από τις «κρούσεις» στις οποίες δεν είχε ανταποκριθεί στο παρελθόν, παρά τον θαυµασµό και την εκτίµησή της για τον ίδιο, ήταν αυτή του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου, που την προσέγγισε για διάφορες σειρές του. Μέχρι που την έπεισε... «Με το που ήρθε η πρόταση για τη "10η εντολή" και βλέποντας ότι είχα χρόνο για τα γυρίσµατα, είπα µε µεγάλη χαρά το "ναι"! Απόλαυσα τη συνεργασία µας µε τον Π. Κοκκινόπουλο, την εµπειρία του και την ευρηµατικότητά του, όπως χάρηκα και το "πάντρεµα" µε τον Θάνο Τοκάκη που δεν είχε τύχει να παίξουµε µαζί. Είναι πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και εξαιρετικός επαγγελµατίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved