Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το Dancing, το Music School και η απώλεια που την πονάει ακόμα!
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το Dancing, το Music School και η απώλεια που την πονάει ακόμα!

Φέτος, ήταν μία πολύ δημιουργική αλλά συγχρόνως και δύσκολη τηλεοπτική και θεατρική χρονιά για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Γιατί μπορεί να παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το Music School και να πρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, όμως έζησε και μία πολύ θλιβερή απώλεια, αυτή του πατέρα της που όπως παραδέχεται την πόνεσε πολύ. Η ίδια μίλησε για όλα...

Πολλοί εντυπωσιάστηκαν από την απόφασή σου να πάρεις µέρος στο Dancing with the stars... Έβαλες στοίχηµα, το κέρδισες και έχω την αίσθηση ότι γενικότερα σου αρέσει να παλεύεις σκληρά και να κερδίζεις. Ισχύει;

«Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον η ιδέα για το Dancing και µε το που πήρα την απόφαση να βάλω αυτό το στοίχηµα, όπως το λες, δούλεψα πολύ σκληρά, όπως κάνω πάντοτε µε ό,τι και αν καταπιάνοµαι. Ακόµα και αν δεν κερδίζω, θέλω να ξέρω ότι έχω προσπαθήσει πολύ, ότι έχω δώσει τη µάχη µου, ότι έχω παλέψει. Στο Dancing µε γέµισε χαρά η νίκη µου, γιατί ήταν µια αληθινά µεγάλη ανταµοιβή που µου άνοιξε πόρτες!».

Πρωινή εκποµπή θα παρουσίαζες; Είναι στους στόχους σου;

«Μου αρέσει πιο πολύ να παρουσιάζω εκποµπές µε µια θεµατική, µε γοητεύει περισσότερο το να αναλαµβάνω παιχνίδια και talent shows, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είµαι κατηγορηµατική πως δεν θα κάνω ποτέ πρωινό. Ποτέ δεν λέω ποτέ!».

Στο Music School έµοιαζες να απολαµβάνεις ιδιαίτερα το ότι είχες να κάνεις µε παιδάκια.

«Με υπέροχα παιδάκια, γεµάτα ταλέντο! Ήταν όντως ένα παιχνίδι το οποίο απόλαυσα ιδιαίτερα και είµαι χαρούµενη που όλα δείχνουν ότι θα έρθει και το νούµερο 2 τού εν λόγω παιχνιδιού...»

Στη διάρκεια των παραστάσεων έχασες τον πατέρα σου κι όµως έµεινες στη σκηνή, έτσι;

«Ήταν, είναι και θα είναι µία από τις δυσκολότερες σελίδες στη ζωή µου η απώλεια αυτή, αλλά δεν θέλω να µιλήσω γι' αυτό. Είναι κάτι δικό µου, που µε πονάει πολύ... Όσο για το ότι έβγαινα κι έπαιζα, αυτό είναι ο ηθοποιός, αφήνει πίσω ό,τι κουβαλάει και βγαίνει στη σκηνή για να ντυθεί έναν ρόλο, να προσφέρει γέλιο στον κόσµο, να τον κάνει να ξεχαστεί... ∆εν ήταν εύκολο, αλλά βρήκα τη δύναµη και προχώρησα. ∆εν γινόταν αλλιώς».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved