Δ. Καμπούρη: «Το σηµαντικό είναι να είσαι καλά µέσα σου και ευτυχισµένος στην προσωπική σου ζωή»
Media

Δ. Καμπούρη: «Το σηµαντικό είναι να είσαι καλά µέσα σου και ευτυχισµένος στην προσωπική σου ζωή»

Το νόημα της πραγματικής ευτυχίας στη ζωή της φαίνεται πως έχει βρει η Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια, μιλώντας για την πορεία της μέχρι τώρα στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, παραδέχεται πως υπήρξαν συνεργάτες της που δεν συμπάθησε, απαρνείται τον όρο ανταγωνιστική και μιλάει για την ψυχική ηρεμία που της χαρίζει η οικογένειά της...

Έτυχε να µη συµπαθείς κάποιον συνεργάτη;

«Στην τηλεόραση έχω δουλέψει µπροστά αλλά και πίσω από τις κάµερες. Φυσικά και έχουν υπάρξει συνεργασίες µε ανθρώπους που δεν συµπαθούσα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά όφειλα ως επαγγελµατίας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες. Αλίµονο αν ήµουν φίλη µε όλους τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια. Τότε κάτι δεν θα πήγαινε καλά µε εµένα».

Ανταγωνιστική είσαι;

«Συναγωνιστική, ναι. Ανταγωνιστική, όχι. Ο ανταγωνισµός έχει µια αρνητική έννοια. ∆εν θα έκανα ποτέ κάτι που θα δηµιουργούσε πρόβληµα σε έναν συνάδελφό µου, θα τον πονούσε ή θα τον στενοχωρούσε, µόνο και µόνο για να ανέβω εγώ ψηλά. Είµαι φοβερά ενοχικός άνθρωπος και θα είχα τόσες τύψεις που δεν θα µπορούσα να κοιµηθώ το βράδυ! Η ψυχική µου ηρεµία υπερέχει όλων των άλλων. Το να είµαι καλά µέσα µου, να είµαι µια καλή µαµά και ένας ωραίος άνθρωπος στο σπίτι µου και την προσωπική µου ζωή υπερέχουν όλων των άλλων. Άσε που τέτοιου είδους µέθοδοι δεν σε πάνε ψηλά - σε ρίχνουν στα τάρταρα».

Έχει τύχει να χάσεις την ψυχική σου ηρεµία;

«Την είχα χάσει όταν ήµουν πιο µικρή και πιο νέα στον χώρο. Πλέον, µε την πείρα που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια, έχω διδαχθεί να είµαι ψύχραιµη. Τα πιο σηµαντικά πράγµατα στη ζωή µας δεν είναι µια επαγγελµατική θέση, µια εκποµπή µε µεγάλη τηλεθέαση ή το να ασχολούνται όλα τα περιοδικά µαζί σου. Το πιο σηµαντικό είναι να είσαι καλά µέσα σου και ευτυχισµένος στην προσωπική σου ζωή».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved