Η Μαρία Μπεκατώρου πριν την πρεμιέρα της δηλώνει: Ελπίζω να πάει καλά για να μην αλλάξω όνομα!
Media

Η Μαρία Μπεκατώρου πριν την πρεμιέρα της δηλώνει: Ελπίζω να πάει καλά για να μην αλλάξω όνομα!

Λίγες μόνο μέρες απομένουν για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου στον Antenna,  "Πρωινό Σου Κου" και σήμερα τόσο η παρουσιάστρια αλλά και όλοι οι συντελεστές συναντήθηκαν με τους δημοσιογράφους στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής. 

Θέλοντας να δείξουν το χαλαρό κλίμα που θέλει να έχει η εκπομπή αυτή η συνέντευξη τύπου έγινε συνέντευξη....κήπου με μαξιλάρες κατάχαμα κάτω από τα δέντρα, φρούτα, αιώρες και καλάθια πικ νικ.

Η Μαρία Μπεκατώρου πάντα ο γνωστός αυθόρμητος και γεμάτος χαρά εαυτός της είχε ένα μεγάλο χαμόγελο για όλους. Ξετρελάθηκε με την αιώρα, την οποία και ρώτησε αν μπορεί να πάρει σπίτι της, προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στο έγκαυμα που είχε πάθει από τον ήλιο στο ντεκολτέ της και απαντούσε χαμογελαστή σε όσους την ρωτούσαν πως αδυνάτισε λέγοντας ότι απλά δεν προλαβαίνει να φάει κι ευχόταν να πάει η εκπομπή καλά και να κάνει στο κοινό Σου Κου για να μη χρειαστεί να αλλάξει το όνομά της όπως δήλωσε στο trailler.

"Όταν μου πρωτοέγινε η πρόταση χάρηκα πάρα πολύ και το πήρα πολύ χαλαρά γιατί πίστευα πως μιλάμε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν" μας είπε και συνέχισε: " Όταν μου διευκρίνησε ότι μιλάει γι' αυτή τη σεζόν που διανύουμε ε, σκίρτησε η καρδούλα μου, τι να σου πω τώρα ψέματα; Έπαθα κι εγώ ένα πατατράκ, αλλά μετά όταν συνήλθα από το σοκ χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι μία ζώνη που την έχω αγαπήσει και την έχω αγαπήσει στο Tele city, έμαθα πολλά μέσα από αυτή τη ζώνη και τώρα έρχομαι να το ξανακάνω με πολύ καλύτερες συνθήκες και αυτό μου δίνει μια ασφάλεια".

-Πιστεύεις ότι αυτή είναι η ζώνη σου;

"Όχι έτσι όπως το λέτε. Είναι κάτι που έχω αγαπήσει πολύ και το έκανα 20 χρόνια και τώρα δεν σου κρύβω ότι όταν είδα το σκηνικό συγκινήθηκα γιατί σκέφτηκα πως έφτασα εδώ, πως εξελίχθηκα".

-Νιώθεις ότι εκπληρώνεται το όνειρό σου;

"Όχι γιατί δεν έκανα όνειρα για αυτό. Δεν έχω κάνει όνειρα για την τηλεόραση το έχω ξαναπεί. Ότι μου ήρθε, Δόξα το Θεό, δεν το περίμενα και ακριβώς γι' αυτό το χαίρομαι ακόμα περισσότερο".

-Έχεις άγχος για την πρεμιέρα το Σάββατο;

"Ναι έχω πολύ, πάρα πολύ. Πάντα έχω άγχος. Και στο Your Face και στα Καρντάσιανς. Πολύ περισσότερο τώρα. Είμαι και από τη φύση μου γενικά άνθρωπος που αγχώνομαι, όταν έχω ευθύνες. Ευτυχώς δεν μου κρατάει πολύ."

-Ο ανταγωνισμός, οι απέναντι σε αγχώνουν;

"Δεν το σκέφτομαι αυτό με τον ανταγωνισμό αυτή τη στιγμή. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα κι εμένα και τα παιδιά είναι να προσφέρουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί κι έχει ονειρευτεί και το κανάλι. Μια χαλαρή, ωραία παρέα, μια ωραία εκπομπή. Να χαλαρώνει ο κόσμος μαζί μας τα Σαββατοκύριακα."

-Η αλήθεια είναι όμως ότι ξεκινάς με ένα desavantage από την άποψη ότι οι άλλοι προϋπάρχουν τα Σαββατοκύριακα κι έχουν χτίσει το κοινό τους...

"Συμφωνώ αλλά αυτό ειλικρινά, προσωπικά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Δεν αποπροσανατολίζομαι. Ο στόχος είναι άλλος. Τώρα σκέφτομαι την πρεμιέρα. Να είναι όλα καλά και όπως τα έχουμε φανταστεί και τίποτα άλλο. Να μας αγαπήσει ο κόσμος".

-Θα κοιτάξεις τα νούμερα με αγωνία την επόμενη μέρα;

"Θα τα κοιτάξω. Δεν το συνηθίζω αλλά τώρα το παραδέχομαι θα τα κοιτάξω".

-Στην πρώτη εκπομπή θα είναι καλεσμένη η Φαίη Σκορδά...

"Ναι και την Κυριακή στη δεύτερη εκπομπή θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Με τη Φαίη, δεν έχουμε ποτέ βρεθεί τηλεοπτικά. Τη γνωρίζω χρόνια, την εκτιμώ πολύ χρόνια. Και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον ότι θα βρεθούμε πρώτη φορά τηλεοπτικά τετ α τετ. και μ' αρέσει που είναι φίλη και τηνευχαριστώ πολύ που αποδέχτηκε την πρόσκληση γιατί μαζί της έχω μια άλλη οικειότητα και στις πρεμιέρες πρέπει να έχει δίπλα σου κι απέναντί σου ανρθώπους που γνωρίζεις".

-Μ' αυτή τη λογική έπρεπε να φέρεις την Υβόννη Μπόσνιακ...

"Θα έρθει κι η Υβόννη. Είναι από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα".

-Μαρία βγάζεις συνέχεια μια θετική ενέργεια...μια ανεξάντλητη χαρά...

"Λοιπόν εσύ που με ξέρεις και πηγαίναμε και στο ίδιο σχολείο θα γελάσεις. καθόμαστε με τη μαμά μου και μου έδειχνε μια φωτογραφία από τότε και μου λέει, για δες παιδί μου τη φωτογραφία σε τι διαφέρεις από τα άλλα παιδάκια. Της λέω είμαι η πιο κοντή. Όχι, μου απαντάει. Έχω αφέλειες... Όχι. Είμαι η πιο καλοντυμένη (γελάει) και πραγματικά αυτό που ήταν διαφορετικό ήταν ότι ήμουν η μόνη που γέλαγα".

-Πεσμένη δεν είσαι ποτέ;

"Πως δεν είμαι! Δε θα ήμουν άνθρωπος. Είναι όμως θέμα DNA, αλήθεια στο λέω είναι γονιδιακό και ο μπαμπάκας μου έτσι ήταν και η μαμά μου έτσι είναι. Τις απλές δυσκολίες της ζωής τις αντιμετωπίζουμε με χαμόγελο και τις προσπερνάμε. Στα βαριά θέματα όμως σίγουρα πέφτω πολύ άσχημα. Μπορεί να μη θέλω να δω και να μιλήσω σε άνθρωπο. Αλλά μόνο στα σοβαρά προβλήματα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα παιδιά που συμπληρώνουν το team της νέας εκπομπής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ελισάβετ Κυρίτση, ο Φραν και η Άννα Ζηρδέλη. Μέσα στη χαρά όλοι τους ανυπομονούν να κάνουν πρεμιέρα και να το ευχαριστηθούν πάνω από όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved