Μαρία Σολωμού: «Είναι τελεσίδικο. Δεν θα πληρωθούμε»
Media

Μαρία Σολωμού: «Είναι τελεσίδικο. Δεν θα πληρωθούμε»

Η κωμική σειρά του Μega, Μάνο Χ Ουρανού, δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τα όποιο οικονομικά προβλήματα αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Η δίμηνη καθυστέρηση στις πληρωμές των ηθοποιών ήταν η αιτία της διακοπής των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό για ένα μικρό χρονικό διάστημα να παρακολουθεί τη σειρά σε επανάληψη.

Για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την εκτέλεση της εν λόγω παραγωγής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή Στα καλά καθούμενα, στο Ε, η Μαρία Σολωμού. «Είναι τελεσίδικο. Μας ειδοποίησαν έπειτα από δύο μήνες που περιμένουμε ότι αυτό ήταν... Δεν θα πληρωθείτε! Δεν θα έρθουν άλλα λεφτά! Η σειρά θα μείνει στον αέρα χωρίς να τελειώσει ποτέ και εμείς θα κάνουμε την προσευχή μας να πάρουμε τα λεφτά που έχουμε δουλέψει. Το γνωστό» ανέφερε φανερά ενοχλημένη η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν το ρισκάραμε να τελειώσουμε τη σειρά και να δούμε αν Θα πάρουμε τα διπλό μετά. Οπότε, ας πάρουμε αυτά που έχουμε κάνει εν πάση περιπτώσει, και νομίζω ότι κανείς θέλει να δουλεύει με την ελπίδα ότι θα πληρωθεί. Ωστόσο, αυτά που έχουμε δουλέψει η διάθεση από την εταιρεία παραγωγής είναι να τα πληρωθούμε. Όμως δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς να πληρωνόμαστε κάθε μήνα. Έτσι, από τη στιγμή που δεν πληρωνόμασταν, σταματήσαμε. Νομίζω ότι είναι η πρώτη σειρά που κόβεται επειδή οι ηθοποιοί ήθελαν να πληρωθούν και όχι επειδή δεν πήγε καλά και κόπηκε από το κανάλι».

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved