Κορινθίου-Καζάκος: Το νέο ζευγάρι του Ρουα Ματ
Media

Κορινθίου-Καζάκος: Το νέο ζευγάρι του Ρουα Ματ

Εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα, που υποδύεται τον Φίλιππο, ακόμα δύο δημοφιλείς ηθοποιοί προστίθενται στο ήδη υπάρχον καστ της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ρουά ματ.

Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, που θα ενσαρκώσουν ένα ζευγάρι, τη Μαρία και τον Ανδρέα Νεοκλέους, το οποίο μυστηριωδώς και κάτω από περίεργες καταστάσεις που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον, συνδέεται με τον σκοπό για τον οποίο ο Φίλιππος έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο.
Η Μαρία και ο Ανδρέας είναι παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν ένα κοριτσάκι, τη Νεφέλη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Λονδίνο. Μάλιστα, τον πρώτο καιρό αφότου παντρεύτηκαν αποφάσισαν να μείνουν εκεί μόνιμα. Ο Ανδρέας, ο οποίος είναι εξαγωγέας τροφίμων στο επάγγελμα, πριν επιστρέψει στην Κύπρο, συνδεόταν επιχειρηματικά με τον Μάξιμο. Ωστόσο, οι δύο άντρες, ύστερα από ασυμφωνία, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.
Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα στη ζωή του ζευγαριού της οικογένειας Νεοκλέους, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο Φίλιππος και όλα ανατρέπονται. Ο τελευταίος, ο οποίος συνδεόταν ερωτικά στο παρελθόν με τη Μαρία, υποψιάζεται ότι η Νεφέλη είναι η κόρη του. Έχοντας, μάλιστα, στα χέρια του τρανταχτές αποδείξεις, ο άντρας ζητά από την πρώην σύντροφο του να του αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τη μικρή Νεφέλη. Σύμφωνα με το Μytv η εξέλιξη της παραπάνω ιστορίας θα είναι το φινάλε του φετινού κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Προς το παρόν, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η σειρά να συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved