Εθνική Ελλάδος: Η βίαιη συμπεριφορά και ο κίνδυνος
Media

Εθνική Ελλάδος: Η βίαιη συμπεριφορά και ο κίνδυνος

O Θόδωρος, ο χαρακτήρας της Εθνικής Ελλάδος είναι ένας περίεργος και ιδιαίτερος άνθρωπος. Συμπεριφέρεται βίαια στη Φρόσω και μάλιστα ακόμα... δεν έχουμε δει τίποτα.

«Άνθρωποι σαν τον Θόδωρο αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα, τα οποία αρχίζουν από τους ίδιους, γι' αυτό και συμπεριφέρονται έτσι. Η κοινωνία μας είναι γεμάτη από ανθρώπους με συμπλέγματα και πιστεύω ότι επιβάλλοντας τον εαυτό τους ατούς άλλους νιώθουν ζωντανοί και υπαρκτοί. Επίσης, αυτοί οι άνθρωποι, επειδή είναι και δειλοί, επιβάλλονται σε αυτούς που τους «παίρνει». Φέρονται με αυτό τον τρόπο μόνο στις γυναίκες τους, σε αλλοδαπούς, σε ανθρώπους που είναι πιο χαμηλής κλίμακας κοινωνικά, ενώ πολλές φορές στις συναναστροφές με ανθρώπους που είναι πιο υψηλά ιστάμενοι είναι «κότες» τόνισε ο Κώστας Αποστολάκης στο Mytv.

-Περίμενε ποτέ ο Θόδωρος ότι η Φρόσω θα του ζητούσε διαζύγιο;

« Όχι! Αυτοί οι άνθρωποι δεν το περιμένουν, γιατί έχουν συνηθίσει σε ένα μοτίβο ζωής. Τους είναι αδιανόητο να τους αρνείται κάποιος κάτι.»

- Ο Θόδωρος πληγώθηκε από την απόφαση της Φρόσως;

«Φυσικά. Πληγώθηκε, «γειώθηκε» και έπειτα από αυτή την απόφαση νιώθει μηδέν, καθώς δεν μπορεί να επιβληθεί πουθενά και δεν έχει και λόγο να ζει έτσι. Για ανθρώπους όπως ο Θόδωρος, που δεν έχουν παιδεία και δεν είναι μορφωμένοι, ο τσακωμός είναι τρόπος επικοινωνίας. Υπάρχουν ζευγάρια που έχουν ζήσει ανάλογες καταστάσεις για πενήντα ολόκληρα χρόνια.»

-Το γεγονός ότι η Φρόσω του ζήτησε διαζύγιο τον έκανε να μετανιώσει για τον βίαιο χαρακτήρα του;

«Είδαμε ότι έκλαψε. Ωστόσο, το ότι κλαίει δεν σημαίνει ότι μετάνιωσε. Απλώς δεν βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της ζωής του. Ο Θόδωρος υποφέρει και, επειδή του λείπει η παιδεία, δεν ξέρει τον τρόπο να διευθετήσει και να διαχειριστεί καταστάσεις.»

-Ως γονείς, ο Θόδωρος και η Φρόσω έχουν κάνει λάθη με τα παιδιά τους;

«Φυσικά. Αν και η Φρόσω δεν έχει κάνει λάθη με τον Παντελή. Εκείνη ήταν μια τρυφερή μητέρα που προσπαθούσε να μεγαλώσει το παιδί της. Το λάθος που έκανε η Φρόσω ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε για να κάνει μαζί του παιδιά, γιατί ο Θόδωρος έδινε συνέχεια λάθος και ακραίες πληροφορίες, οι οποίες οδήγησαν τον Παντελή σε αυτές τις πράξεις που βλέπουμε. Και μην ξεχνάς ότι και το bullying που γίνεται στα σχολεία και γενικότερα έχει τις αρχές του μέσα στην οικογένεια. Στη γαλούχηση και στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Ο Θόδωρος φταίει, γιατί οι «αρχές» του Παντελή είναι κατεξοχήν η ιδεολογία του πατέρα του. Μόνο που εκείνος είναι δειλός και δεν μπορεί να την εξελίξει και να την κάνει πράξη, ενώ ο γιος του την κάνει πράξη. Τώρα για τον μικρό, τον Λευτέρη, τα προβλήματα δεν φαίνονται ακόμη, αλλά θα φανούν στην πορεία. «

-Ο Παντελής κάνει περίεργες παρέες, δα δούμε τη ζωή του να κινδυνεύει;

«Το πιθανότερο είναι πως ναι.»

-Όταν η Φρόσω αποκαλύψει στον Θόδωρο τη συμμετοχή της στην Εθνική Ελλάδος curling αλλά και ότι θα φύγει για την Μπρατισλάβα, εκείνος πώς θα αντιδράσει;

«Εσύ πώς λες να αντιδράσει ένας άνθρωπος που θέλει" τη γυναίκα στο σπίτι, να μαγειρεύει, να μεγαλώνει τα παιδιά, να του φέρνει λεφτά από τη δουλειά της και ξαφνικά αυτή κάνει την επανάσταση της, για κάτι που της αρέσει; Αυτά είναι αδιανόητο για τον Θόδωρο, θα αντιδράσει ξανά βίαια.»

-Πώς θα ήθελες εσύ να εξελιχθεί ο ρόλος σου;

«Θα ήθελα ο Θόδωρος να αλλάξει και να σκεφτεί καλύτερα για τη ζωή του, τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Δυστυχώς, όμως, έχουμε παραδείγματα ότι άνθρωποι σαν τον Θόδωρο δεν αλλάζουν. Αν αλλάξουν, δεν ξέρουν πώς να ζήσουν και πώς να επιβιώσουν, θα είναι σαν άβουλα πλάσματα, γιατί μόνο έτσι ξέρουν να διαχειρίζονται τις καταστάσεις. Δεν ξέρουν να συνομιλούν δημοκρατικά και να ακούν μια άλλη γνώμη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved