«Κάντο όπως ο Άκης»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Κάντο όπως ο Άκης»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:30, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, καθώς επίσης χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή των πιάτων.

Οι συνταγές για την εβδομάδα 18-22 Μαΐου:

Δευτέρα 18/5: Ζουμερές μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο και μια δροσερή σαλάτα από φασολάκια θα είναι οι συνταγές του σημερινού επεισοδίου. Για επιδόρπιο ο Άκης μάς φτιάχνει ένα λαχταριστό ανάποδο κέικ με ανανά και τζίντζερ.
Τρίτη 19/5: Ένα γνωστό όσπριο, τα ρεβύθια, είναι το βασικό υλικό για τη σημερινή συνταγή αλλά ο Άκης το μαγειρεύει με κάρυ και τηγανητό αβγό και το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο. Για γλυκό, μας ετοιμάζει απολαυστικό εκλαίρ.
Τετάρτη 20/5: Μια γρήγορη αλλά νόστιμη συνταγή για σπαγγέτι με σκόρδο και ελαιόλαδο περιλαμβάνει το σημερινό επεισόδιο. Το επόμενο πιάτο είναι γκρατέν με πράσο, πανσέτα και πατάτες ενώ το γλυκό μας είναι chocolate chip cookie cake.
Πέμπτη 21/5: Ψητό αρνάκι με σαλάτα ντομάτας και φέτα είναι το σημερινό μας πιάτο και το γλυκό μας είναι εκμέκ κανταΐφι.
Παρασκευή 22/5: Αλμυρά muffins με πατάτα και ζαμπόν αλλά και με μανιτάρια, μας ετοιμάζει σήμερα ο Άκης. Για να κλείσουμε γλυκά, ετοιμάζουμε brownie με καραμέλα. Απολαυστικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές για όλες τις ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved