Νίκος Μαστοράκης-Γιώργος Πολυχρονίου: Κήρυξαν πόλεμο για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη!
Media

Νίκος Μαστοράκης-Γιώργος Πολυχρονίου: Κήρυξαν πόλεμο για τα μάτια της Ελένης Μενεγάκη!

Νέος πόλεμος ξεσπά στη showbiz, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Γιώργο Πολυχρονίου και τον Νίκο Μαστοράκη. Μήλον της έριδας η Ελένη Μενεγάκη ανάμεσα στους δύο άλλοτε αστέρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Πολυχρονίου βρέθηκε στην εκπομπή Joy tv και μίλησε για την εποχή του «Τροχού της Τύχης». Όσα είπε για την τότε τηλεοπτική παρτενέρ του δεν άρεσαν καθόλου στον Νίκο Μαστοράκη που την ίδια εποχή βρισκόταν στον ΑΝΤ1. Ο τελευταίος λοιπόν, θεώρησε αναγκαίο να αποκαταστήσει την αλήθεια και μέσω μηνύματός του στο facebook εξερράγη εναντίον του Γιώργου Πολυχρονίου, στολίζοντάς τον με πολλά... κοσμητικά επίθετα. Το μήνυμά του στο Facebook ήταν το εξής:

«Αγαπημένε μου Γιώργο,
Βλέπω τελευταία κάποιον που σου μοιάζει λίγο και που ισχυρίζεται ότι είναι ο Γιώργος Πολυχρόνιου, να περιφέρεται θλιβερά από κανάλι σε κανάλι, λέγοντας μαλ@κίες (καθώς του πέφτουν τα σάλια) και ευτελίζοντας τη δική σου ιστορία. Εγωκεντρικός (λέει «εγώ» πέντε στις δέκα λέξεις) και ανήθικος (πρόστυχος ίσως είναι η σωστή λέξη) ήταν λίγο πριν και στο Join Us, για να επαναλάβει για τρίτη η τετάρτη φόρα, τις γνωστές του αθλιότητες περί Ελένης Μενεγάκη. Λέει πεντακάθαρα, αυτό το υποκείμενο που σε αντιγραφεί, οτι η Ελένη «το έκανε» για την καριέρα της, είπε μάλιστα πως όταν τον γνώρισε του την έπεσε (ρε τον ακαταμάχητο) και του χάιδευε το χέρι, για να την πάρει στην εκπομπή του. Και, αποτιμώντας το «ανύπαρκτο ταλέντο» της Ελένης, έβγαλε μαλάκες και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, που τη βλέπουν 25 τόσα χρόνια. Άσε που η Ελένη είναι μητέρα παιδιών σε ηλικία που να καταλαβαίνουν αυτά που λέει ο γελοίος. Έλα τώρα στη θέση της, να ακούει δηλαδή η κόρη σου όσα έχεις κάνει εσύ. Φρίκη;
Είπε κι αλλά κουφά, ότι δηλαδή πάντα εκείνος πλήρωνε τον λογαριασμό (ενώ φαίνεται ότι έχει καβούρια στις τσέπες του, η μικροψυχία πάει ταίρι με την τσιγκουνιά) και οτι στέλνει την κόρη του διακοπές στις Σεϊχέλες ενώ εκείνος πηγαίνει στην Αίγινα. Πιφ Τσοκαριά, κατά Ψαθά, Γιώργο μου. Σκέτος Βύθουλας όψιμου νεοπλουτισμού.
Εσύ, ρε Γιωργο, που νοιάζεσαι για την ιστορία σου, δεν πρέπει να τον αφήνεις τον αλητήριο να σε εκθέτει με τέτοιο γλοιώδη τρόπο. Εγώ κατανοώ την ανοησία του, γέρος άνθρωπος που κανείς δεν του δίνει σημασία, βρήκε το παραμύθι της «ανήθικης Ελένης» για να τον βγάλουν στο γυαλί. Ου γαρ έρχεται μόνο. Όμως εσύ, που δεν θα ήθελες ποτέ κάποιο καλόπαιδο, κωλοκόριτσο, κωλόγερος μεθαύριο να βγει και να σε ευτελίσει και να σου λεκιάσει την ιστορία σου, κάνε μια μήνυση (για πλαστοπροσωπία) του άφρονα γέρου και κλείσε του το στόμα, πριν η αφελής μάζα πιστέψει ότι είσαι εσύ ο ίδιος που τα λες όλα αυτά και σε φτύνουν όλοι άδικα.
Με αγάπη, όπως πάντα
Νίκος
Υ.Γ. Πάμε κανένα βράδυ να φάμε και, όπως πάντα, να πληρώσεις εσύ τον λογαριασμό...»
Αν δεν γνωρίζει ο Νίκος Μαστοράκης από τηλεόραση και τηλεοπτικούς αστέρες, ποιος ξέρει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved