Ο Alpha λέει «ΟΧΙ στην Πείνα» και στηρίζει το «Κοινωνικό μας Παντοπωλείο»
Media

Ο Alpha λέει «ΟΧΙ στην Πείνα» και στηρίζει το «Κοινωνικό μας Παντοπωλείο»

Ο Alpha, στο πλαίσιο της δράσης του στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, συμπράττει για δεύτερη εβδομάδα με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης με στόχο ακόμη περισσότερες οικογένειες να ενταχθούν στο πρόγραμμά τους.

Από την Δευτέρα, 11 Μαϊου στις 08:00 το πρωί έως και την Κυριακή, 17 Μαϊου στις 23:59 το βράδυ οι γραμμές των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE-VODAFONE-WIND) θα είναι ανοιχτές. Κάθε SMS στο 19059 στοιχίζει 1,23€ εκ των οποίων το 1€ πηγαίνει στο «Κοινωνικό μας Παντοπωλείο».
Σε μια σειρά από 16 τηλεοπτικά video που φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ηθοποιοί από τρεις παραγωγές του Alpha μας προτρέπουν να «στηρίξουμε αυτόν που δεν έχει» μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».
Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, σε έξι διαφορετικά σημεία και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι, τον Κεραμεικό, το Θησείο, το Μοναστηράκι, τα Πετράλωνα και στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς. Στα 16 trailers βλέπουμε ξεχωριστά τους ηθοποιούς να κρατάνε μια ταμπέλα στην οποία αναγράφεται το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, «Πες ΟΧΙ στην πείνα μ' ένα SMS».
Στην καμπάνια συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιος Μάινας, Ηλίας Μελέτης, Παύλος Ορκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved