Άννα Βιλανίδη: Το Voice και η Δέσποινα Βανδή
Media

Άννα Βιλανίδη: Το Voice και η Δέσποινα Βανδή

Ντροπαλή και χαμηλών τόνων γενικότερα, η Άννα Βιλανίδη αποφάσισε να δοκιμάσει τις φωνητικές της δυνάμεις στο «Voice» μετά την επίμονη παρότρυνση των δικών της ανθρώπων.

«Ο θείος μου και η ξαδέλφη μου συμπλήρωσαν την αίτηση για το "Voice" και απλώς μου το ανακοίνωσαν. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν γιατί γνωρίζουν την αγάπη μου για το τραγούδι και ήξεραν ότι δεν θα το έκανα ποτέ από μόνη μου», εξομολογείται στο Πρώτο Θέμα.
Ωστόσο, η Άννα δεν είναι η μοναδική μουσικός στην οικογένειά της, καθώς το καλλιτεχνικό της γονίδιο προέρχεται όχι μόνο από τον πατέρα της, αλλά και από τον παππού της. «Στην οικογένειά μου έπαιζαν διάφορα μουσικά όργανα κι έτσι ξεκίνησα πιάνο στην ηλικία των 8. Στο σχολείο συμμετείχα στις χορωδίες και σε οποιοδήποτε μουσικό δρώμενο γινόταν, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν το είχα δει επαγγελματικά. Το καλοκαίρι σπούδαζα ήδη Γραμματειακή Υποστήριξη όταν προέκυψε η συμμετοχή μου στο "Voice"», εξηγεί και συνεχίζει: «Είναι η ευκαιρία μου να προσπαθήσω να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Να γνωρίσουν τις δυνατότητές μου οι άνθρωποι της δουλειάς και ο κόσμος. Να προσπαθήσω να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα στην Ελλάδα».
Θεωρεί ότι η Δέσποινα Βανδή είναι η καλύτερη coach; «Και οι τέσσερις coaches είναι εξαιρετικοί», αποκρίνεται, «αλλά εμένα μου ταιριάζει πιο πολύ η Δέσποινα. Είναι πιο κοντά μου μουσικά και μακάρι να αξιωθώ να διαγράψω κι εγώ μια ανάλογη μουσική πορεία. Ως coach είναι πολύ αποτελεσματική, σου δίνει να καταλάβεις ακριβώς πώς πρέπει να ερμηνεύσεις το τραγούδι. Τη βλέπω σαν μητέρα μου. Σε συμβουλεύει με πολλή αγάπη και είναι εξαιρετικός άνθρωπος». Την ίδια στιγμή θεωρεί τη Δέσποινα Βανδή και τον πιο αυστηρό κριτή: «Είναι σίγουρα η πιο αυστηρή, αλλά έχει τον τρόπο να σου πει αυτό που πρέπει ώστε να μη σε προσβάλει», περιγράφει με χαμόγελο. Ο ανταγωνισμός πλέον στο παιχνίδι είναι μεγάλος και υπάρχουν πολλές καλές φωνές. Ποιον άραγε θεωρεί το μεγάλο φαβορί; «Δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένη άποψη αλλά ξεχωρίζω την Εύα Τσαχρά του Μιχάλη», απαντά και προσθέτει πως θα ήθελε πολύ κάποια στιγμή να καταφέρει να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς, όπως εξηγεί, τα ρεπερτόριά τους της ταιριάζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved