Media

Έλενα Τσαβαλιά: «Τις παρακολουθώ τις κριτικές και κρατώ ό,τι θεωρώ καλοπροαίρετο»

Εγινε πολύς ντόρος με τα σχόλια του περσινού οικοδεσπότη της πρωινής ζώνης του Mega για τον Μάρκο Σεφερλή. Γιατί πιστεύει η Έλενα Τσαβαλιά ότι συνέβη όλο αυτό;

«Ο,τι είχαμε να πούμε νομίζω σ' αυτό το θέμα το έχουμε πει. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο» τόνισε στο TV Έθνος.
-Ο Μάρκος είχε πάει καλεσμένος στο «Πρωινό» του Κωστόπουλου. Εσείς θα τον θέλατε καλεσμένο στην εκπομπή;
«Το θέμα δεν είναι τι θέλουμε εμείς. Το θέμα είναι τι θέλει ο κάθε κύριος Κωστόπουλος, εννοώντας ο κάθε καλεσμένος. Ο κύριος Κωστόπουλος εκ προοιμίου είχε δηλώσει πως δεν θέλει να πάει καλεσμένος σε καμία πρωινή εκπομπή. Οπότε ό,τι κι αν θέλουμε εμείς δεν παίζει κανέναν ρόλο.»
-Από το site του διατυπώθηκε σκληρή κριτική για εσένα στην αρχή της σεζόν με χαρακτηρισμούς όπως «κομπάρσα β' στο «Δελφινάριο»». Σε ενόχλησε αυτός ο σχολιασμός και πώς το διαχειρίστηκες μέσα σου γιατί στον τηλεοπτικό αέρα δεν έκανες κάποια αναφορά...
«Και ούτε πρόκειται να κάνω. Είναι προσωπική του κρίση, μπορεί είτε να την κρατά για τον εαυτό του είτε να την εκφέρει όποτε θέλει, είναι δικαίωμά του.»
-Γενικά τις κριτικές πώς τις αντιμετωπίζεις;
«Τις παρακολουθώ και κρατώ ό,τι θεωρώ καλοπροαίρετο, άσχετα αν αυτό που έχει γραφτεί είναι θετικό ή αρνητικό, αν με συμφέρει ή όχι. Αυτές τις λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved