Ο Όμηρος Ευστρατιάδης τζούνιορ σε δημοσιογραφική αποστολή στην… Τουρκία
Media

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης τζούνιορ σε δημοσιογραφική αποστολή στην… Τουρκία

Ο 8χρονος γιος του Ομήρου Ευστρατιάδη είναι ο νεότερος δημοσιογράφος της ελληνικής TV, αφού παρουσιάζει κάθε Κυριακή πρωί την παιδική εκπομπή «Prime Time» στο Kontra Channel. O ταξίδεψε Όμηρος Ευστρατιάδης τζούνιορ στο Κουσάντασι μαζί με τους γονείς του και έκανε το δικό του ρεπορτάζ.

Κάνανε μια τριήμερη κρουαζιέρα και εκτός από τον τουρκικό προορισμό, έκανε γυρίσματα στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και στην Πάτμο.
Ο Όμηρος τζούνιορ άρχισε να κάνει συνεντεύξεις με τον καπετάνιο και τα άλλα μέλη του πληρώματος, συγκεντρώνοντας υλικό για τη ζωή τους εν πλω. Μίλησε και με τους επιβάτες αλλά και παιδιά της ηλικίας του.
«Ο Όμηρος εντυπωσιάστηκε με το παζάρι στο Κουσάντασι και ειδικά με τα μαγαζιά που πουλούσαν χαλιά και έδειχναν επιτόπου πώς φτιάχνεται ένας τάπητας στον αργαλειό. Μάλιστα, πλησίασε μια κυρία που ύφαινε ένα τέτοιο χαλί και άρχισε να της παίρνει συνέντευξη, μιλώντας βέβαια στα ελληνικά, ενώ εκείνη του απαντούσε στα τουρκικά.
Είναι ένα στιγμιότυπο που όταν προβληθεί στην εκπομπή, στις αρχές Ιουνίου, θα βγάλει πολύ γέλιο» λέει η μητέρα του, Πόπη Δημητριάδη, σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved