«Αυτοψία»: Οι Έλληνες παίρνουν τα βουνά, αναζητώντας χρυσό!
Media

«Αυτοψία»: Οι Έλληνες παίρνουν τα βουνά, αναζητώντας χρυσό!

Οι Έλληνες παίρνουν τα βουνά, αναζητώντας χρυσό! Λόγω της κρίσης, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον «κρυμμένο θησαυρό».

Μύθοι, ιστορίες, σημάδια, αυθεντικοί χάρτες αλλά και φωτοτυπίες βρίσκονται παντού, γιατί η ελπίδα υπάρχει παντού. Την Πέμπτη 14 Μαΐου, στις 23:45, η «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν χρυσοθήρες, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Θεσσαλία και Ήπειρο.
Ένας κυνηγός θησαυρών πρέπει, πρώτα από όλα, να ξέρει να διαβάζει χάρτες. Αρχαίοι χάρτες, χάρτες με κώδικα, χάρτες πειρατών, χάρτες ανταρτών, χάρτες που κυκλοφορούν χέρι με χέρι, γίνονται βιβλία, δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Όμως, ποιοι είναι αληθινοί; Ελάχιστοι το ξέρουν.
Τα τελευταία χρόνια σε αυτό το κυνήγι, έντονη παρουσία έχουν και οι γυναίκες. Οι Ελληνίδες... Λαρα Κροφτ δηλώνουν στην κάμερα της εκπομπής επίμονες, αποφασισμένες για όλα και έτοιμες για περιπέτεια. Και όπως λένε χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους άνδρες έχουν ένα επιπλέον όπλο. Τη γυναικεία διαίσθηση.
Και αν η επένδυση σε έναν ανιχνευτή χρυσού φαντάζει μεγάλη, κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει τρόπος το μηχάνημα να βγάλει γρήγορα και εύκολα τα λεφτά του. Δεν χρειάζεται να τρέχουμε στα βουνά για να βρούμε θησαυρό λένε στην εκπομπή αυτοί που ξέρουν. Οι θησαυροί υπάρχουν κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια μας, στα πιο πολυσύχναστα μέρη. Που; Στις ελληνικές παραλίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved