Χριστίνα Λαμπίρη: «Ποιον να ανταγωνιστώ; Το 40%;»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Ποιον να ανταγωνιστώ; Το 40%;»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.

Φοβήθηκες; Αισθάνθηκες ότι κολυμπάς σε βαθιά νερά;
« Όχι, καθόλου! Κατά βάση, είναι το αντικείμενο το οποίο γνωρίζω, αν εξαιρέσεις το κομμάτι της ενημέρωσης που αγαπώ πολύ και έχω υπηρετήσει στο παρελθόν. Ο συνδυασμός ενημέρωσης και lifestyle ήταν καινούριος, αλλά ξεκίνησε τόσο καλά από τη βάση του καναλιού. Πηγαίνουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τα μέσα και το κέφι που διαθέτουμε. Δίνουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα και νομίζω ότι έχουμε δικαιωθεί».


Η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεάσεις, αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι βρίσκεστε σε ένα κανάλι που χτίστηκε φέτος, είναι εξαιρετικά μεγάλες;
«Για τα δικά μου μέτρα και σταθμά, όχι. Θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητικές στο κομμάτι του νεανικού κοινού και των γυναικών, που ενδιαφέρει τουλάχιστον το εμπορικό τμήμα».


Δεν ένιωσες ποτέ ανταγωνιστικά με τον Παπαδάκη και τους Κάμπουράκη-Οικονομέα, αλλά και με τους υπόλοιπους πρωινούς συμπολεμιστές;
«Δεν μπορώ να νιώσω ανταγωνιστικά. Μιλάς για ανθρώπους που είναι χρόνια εδραιωμένοι. Τα προγράμματα αυτά τα ονομάζω μπετόν αρμέ . Ποιον να ανταγωνιστείς; Το 40%; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προφανώς, θέλουμε να έχουμε καλύτερα θέματα είτε ενημερωτικά είτε lifestyle. Όποια ώρα και αν ήμουν όμως, όποιος και αν ήταν απέναντι, το ίδιο θα έκανα».


Δεν κρύβεις τα συναισθήματα σου στον αέρα...

«Δυστυχώς, όχι. Δεν μπορώ να κρυφτώ. Δείχνω ό,τι αισθάνομαι», δήλωσε στο περιοδικό «supertv».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved