Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εποχή της κατάθλιψης, η ψυχοθεραπεία, τα πυρά και η πιθανότητα ενός γάμου!
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εποχή της κατάθλιψης, η ψυχοθεραπεία, τα πυρά και η πιθανότητα ενός γάμου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει σε νέα του συνέντευξη για τη δύσκολη εποχή που πέρασε, όταν περνούσε κατάθλιψη ενώ δεν κρύβει και την επιθυμία του κάποια στιγμή να παντρευτεί την σύντροφό του Κατερίνα.

Στην ερώτηση αν με όλες αυτές τις σκληρές κριτικές που δέχεται, νιώθει ότι τον πυροβολούν, ο παρουσιαστής απαντά στο Θέμα: «Αν δεν πυροβολήσουν εμένα, ποιον θα πυροβολήσουν; Είμαι ένας παρουσιαστής ψυχαγωγικών προγραμμάτων και εύκολος στόχος γιατί δεν κάνω κουλτουριάρικες εκπομπές για να μην ασχοιόσουν. Παρουσιάζω πρωινά, ριάλιτι,σόου. Στην αρχή σε στεναχωρεί, αλλά λες να πάρω το καλό μέρος της κριτικής. Μετά όμως ανακαλύπτεις ότι κάποιοι έχουν εμμονή και ότι έχουν ξεφύγει. Τότε σταματάς να ασχολείσαι¨.
Τα τελυεταία χρόνια φαίνεσαι πιο χαλαρός σε σχέση με το παρελθόν...
«Στα 41 μου χρόνια θα ήταν αστείο να μην ήμουν πιο χαλαρός. Βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έκαναν κάποια στιγμή για να ξεπεράσω την κατάθλιψη, αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Πέρασα από παράξενες φάσεις στη ζωή μου όπως ήταν η ανηδονία, να μη χαίρομαι δηλαδή με τίποτα. Δεν γίνεται όμως να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην περάσεις κάποια περίοδο από κατάθλιψη».
Γιατί σύμφωνο συμβίωσης και όχι γάμος;
«Αυτό είχα στο μυαλό μου πριν ακόμα γνωρίσω την Κατερίνα, δεν έχει να κάνει με την ίδια. Ήταν μία απόφαση που είχα πάρει από την αρχή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στο μέλλον δεν μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Αυτή τη χρονική στιγμή ήθελα αυτό. Δεν πιστεύω ότι ένας γάμος αλλάζει κάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved