Παύλος Σταματόπουλος: «Η Κωνσταντίνα κρίθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο που βγήκε στον αέρα»
Media

Παύλος Σταματόπουλος: «Η Κωνσταντίνα κρίθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο που βγήκε στον αέρα»

Για τις πολλές αποχωρήσεις από την εκπομπή «Happy Day» αλλά και για την κριτική που έχει δεχτεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Παύλος Σταματόπουλος.

Φέτος, ακούσατε πολλά σχόλια. Επίσης, είχατε και πολλές αποχωρήσεις. Τελικά τι έχει συμβεί; «Ορισμένοι έφυγαν γιατί ήθελαν και άλλοι μετακινήθηκαν σε άλλες εκπομπές. Δεν έμεινε κανείς χωρίς δουλειά και φυσικά κανείς δεν τους έδιωξε. Μια εκπομπή όταν ξεκινάει χτίζεται και οργανώνεται με συγκεκριμένες ανάγκες, στην πορεία όμως αυτές οι ανάγκες αλλάζουν. Κάποιες ενότητες που θέλαμε αποδείχτηκαν ότι δεν μπορούν να υπάρχουν. Τα περισσότερα σχόλια θεωρώ ότι ήταν λίγο υπερβολή. Πολλά γράφτηκαν με τη λογική ότι μπορεί να έχουν γίνει έτσι. Ποτέ κανένας δημοσιογράφος δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι ή όχι. Όπου υπάρχει μια όμορφη παρουσιάστρια, νέα, φιλόδοξη συνήθως συμβαίνει αυτό».


Δηλαδή θεωρείς άδικη όλη αυτή την κριτική που έχει δεχθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; «Η άποψη μου είναι ότι η Κωνσταντίνα έδωσε και δίνει μια μάχη, μάλιστα κάτω από συνθήκες που δεν έχουν βιώσει άλλες παρουσιάστριες. Θεωρώ ότι κρίθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο που βγήκε στον αέρα. Το κάθε λάθος που μπορεί να έκανε στον αέρα -λόγω απειρίας- γινόταν θέμα. Πίστεψε με, αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ένα νέο παρουσιαστή που προσπαθεί να δώσει το στίγμα του», λέει στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved