Media

Καμπούρη σε Δούνια on air: «Σκοπεύεις να με αφήσεις μόνη να ολοκληρώσω αυτή την εκπομπή;»

Gossip-tv Team

Η Νόνη Δούνια έκανε μία δήλωση για τις «Γυναίκες» ότι δε ξέρει αν θα είναι του χρόνου. Η Δέσποινα Καμπούρη τη ρώτησε ευθέως τι συμβαίνει στην εκπομπή τους και εκείνη απάντησε!

Η Δέσποινα είπε: «Πες μου σε παρακαλώ σκοπεύεις να με αφήσεις μόνη να ολοκληρώσω αυτή την εκπομπή;». Και η Νόνη απάντησε: «Είσαι με τα καλά σου; Είναι δυνατόν να σε αφήσω μόνη σου κορίτσι μου;».

Η Δέσποινα τόνισε: : «Με πήραν τρεις δημοσιογράφοι, το πρωί γύρω στις 9 μόλις είχε παίξει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το θέμα. Με ρωτούσαν αν φεύγεις από την εκπομπή, τους ρώτησα τι συνέβη και μου είπαν ότι έκανες κάποιες δηλώσεις ότι θα φύγεις από την εκπομπή. Πριν σε πάρω τηλέφωνο -γιατί πίστευα ότι κάτι δεν κατάλαβαν σωστά- μπήκα στα sites και είδα τη δήλωσή σου. Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς παρεξηγήθηκε όλο αυτό που είπες, ήσουν πολύ ξεκάθαρη».

Και η Νόνη σχολίασε: «Με ρώτησαν για του χρόνου και τους εξήγησα ότι έχω πρακτικό πρόβλημα με την ώρα» και η Δέσποινα είπε: ««Για του χρόνου όμως! Πες το δυνατά και καθαρά να το ακούσει όλος ο κόσμος. Η Νόνη δεν φεύγει από την εκπομπή, εδώ θα είμαστε μαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved