«Music Hall» με αφρόκρεμα Ελλήνων καλλιτεχνών στο καστ!
Media

«Music Hall» με αφρόκρεμα Ελλήνων καλλιτεχνών στο καστ!

Με δυνατά ονόματα μπαίνει στον... χορό της τηλεθέασης ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχημένων σειρών «Η ζωή της άλλης», «Κλεμμένα όνειρα» και «Δικαίωση» επιστρέφει με το «Music Mall» και κάνει προσεκτικές επιλογές στο καστ του.
Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας η παραγωγή, την οποία θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2015-2016, θα έχει την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών: από τον Αλέξανδρο Σταύρου, που συνεχίζει τη συνεργασία του με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη, μέχρι τη νεότερη γενιά, την οποία απαρτίζουν οι Αθηνά Οικονομάκου, Μυριέλλα Κουρεντή, Νίκη Γρανά και Νικόλας Μπράβος.
Τα καινούργια ονόματα για τα οποία ήδη γίνονται συζητήσεις ώστε να ενδυναμώσουν την παραγωγή είναι εκείνα της Κάτιας Δανδουλάκη και της Τάνιας Τρύπη.
Η φιλόδοξη σειρά του ικανότατου δημιουργού αναμένεται να βγει στον αέρα από τον Οκτώβριο, ενώ δεν αποκλείεται έναυσμα γι' αυτό το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα να είναι η συμμετοχή του στο «Just the 2 of us». Εκεί ο Δημήτρης Αρβανίτης ως κριτής έζησε από κοντά τραγουδιστές αλλά και ηθοποιούς που συμμετείχαν στο σόου για φιλανθρωπικό σκοπό και είδε με άλλο μάτι και από πολύ κοντά τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved