Βουλαρινός – Νικολάου: «Αν είσαι άρρωστος να κάνεις τηλεόραση, σώνει και ντε, φαίνεται και γελοίο»
Media

Βουλαρινός – Νικολάου: «Αν είσαι άρρωστος να κάνεις τηλεόραση, σώνει και ντε, φαίνεται και γελοίο»

Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου μιλούν σε πρόσφατη συνέντευξη τους για την τηλεόραση αλλά και αν παρακολουθούν την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.

Μ.Β.: Προσωπικά δεν μπορώ να τον δω. Είναι περισσότερο τηλεκήρυκας παρά σατιρικός. Κάνει κάτι με το κτηνώδες ταλέντο που έχει, αλλά με σοκάρει αρκετές φορές ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να εξηγήσει τι είναι σωστό και τι λάθος, να καθοδηγήσει και να πλασάρει την προσωπική του ατζέντα. Είναι σοκαριστικό.
Π.Ν.: Οπότε μέσα σε αυτό χάνεται και το πολύ ωραίο του ταλέντο. Και χάνουμε και εμείς τη διάθεση.
Μ.Β.: Οπότε δεν είναι αυτό σάτιρα, αλλά προπαγάνδα. Πολιτική προπαγάνδα με αστειάκια. Που είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχω στο νου μου για το τι είναι σάτιρα. Μπορεί να κάνω λάθος εγώ, βέβαια, δεν είναι υποχρεωτικό να είναι σωστό.


Το κυνηγήσατε να κάνετε τηλεόραση ή μια πρόταση έρχεται φυσιολογικά;
Μ.Β.: Θέλω να κάνω τηλεόραση, μου αρέσει, αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Θέλω να κάνω όπως την έχω εγώ στο νου μου. Η πρόταση για να κάνουμε τη Συντέλεια ήρθε φυσιολογικά. Το ίδιο και τώρα.
Π.Ν.: Αν είσαι άρρωστος να κάνεις τηλεόραση, σώνει και ντε, φαίνεται και γελοίο. Φαίνεσαι και λυσσάρης για δημοσιότητα, που δεν βοηθάει και πολύ στη δουλειά αυτή.
Μ.Β.: Και το χειρότερο είναι πως, αν έχεις λύσσα να κάνεις τηλεόραση, καταλήγεις να κάνεις το οτιδήποτε. Και να λες οτιδήποτε. Και αυτή είναι μια έκθεση που δεν μου αρέσει πολύ. Βέβαια, εμείς έχουμε και γκόμενες. Αν δεν είχαμε, θα είχαμε ένα λόγο.
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved