Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι που τα έχουμε πάει τόσο καλά»
Media

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι που τα έχουμε πάει τόσο καλά»

Μια χρονιά που ξεκίνησε δυναμικά για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά ολοκληρώνεται με ισχυρό ανταγωνισμό. Πώς της φαίνονται οι «ανταγωνίστριες» της;

«Θα φανεί λίγο περίεργο, αλλά για όλους εμάς είναι μεγάλη ιστορία και πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένας σταθμός όπως ο ΑΝΤ1, αποφάσισε Μάιο μήνα να ενεργοποιηθεί ξανά την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, την οποία είχε πολλά χρόνια απενεργοποιημένη. Αυτό σημαίνει πως η κίνηση ν' ανοίξει αυτή η πόρτα στο κανάλι «Ε» -πέρα από τον Αlpha, που είχε τόσα χρόνια ενεργή τη συγκεκριμένη ζώνη- απέκτησε πολύ γρήγορα μεγάλη δυναμική-! Προφανώς, αυτή η δυναμική εξηγεί ότι αρέσει η εκπομπή στο κοινό και φέρνει διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι. Μ' αυτή την έννοια, είναι μια μεγάλη νίκη αυτής της ζώνης. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι που τα έχουμε πάει τόσο καλά σ' ενα πολύ νέο κανάλι. Από την άλλη, ο ανταγωνισμός σε βάζει οε μια εγρήγορση πρεμιέρας, ενώ έχεις ήδη περάσει μια ολόκληρη χρονιά, και είναι μια πρόκληση, έχοντας ταυτόχρονα και δυσκολίες, καθώς ο ΑΝΤ1 είναι μεγάλο κανάλι. Το βλέπουμε, όμως, ως κάτι το οποίο προστίθεται και που καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζαμε τόσο καιρό αυτή τη ζώνη. Δηλαδή, με πολύ δουλειά, με αξιόλογους καλεσμένους, με διαφορετικού είδους θέματα, κι έτσι συνεχίζουμε επί της ουσίας. Άλλωστε, η τηλεόραση είναι πάντα ανταγωνιστική» τόνισε στο Hello.
-Πώς είδες τη Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή; Καταρχάς, θέλησες να την παρακολουθήσεις;
«Δεν έχω δει ολόκληρη εκπομπή, αλλά αποσπάσματα. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και σε μένα και στον Κρατερό. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο «YFSF», εγώ τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία του άκρατου ανταγωνισμού, του «θα σε φάω και θα με φας», διότι δεν είναι του χαρακτήρα μου. Προσπαθούμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα νέα δεδομένα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved