Άννα Ζηρδέλη: Από τα εργοτάξια στην tv
Media

Άννα Ζηρδέλη: Από τα εργοτάξια στην tv

Από μικρή η Άννα Ζηρδέλη ήθελε να γίνει ηθοποιός, γι’ αυτό και συμμετείχε σε όλες τις παιδικές και εφηβικές παραστάσεις του σχολείου της στην Ελασσόνα.

Παράλληλα, ήταν βολεϊμπολίστρια -και μάλιστα αρχηγός- με την ομάδα της πόλης, η οποία αγωνιζόταν στις παγκορασίδες. Τελικά, όμως, η Άννα Ζηρδέλη μετά το λύκειο δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, αλλά ούτε και τον αθλητισμό. Βρέθηκε στις Σέρρες να σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ. Η 28χρονη σήμερα παρουσιάστρια εξηγεί στο Πρώτο Θέμα: «Δεν ήθελα να φοιτήσω στη Γυμναστική Ακαδημία, παρόλο που θα μπορούσα να έχω περάσει χωρίς εξετάσεις λόγω της ενασχόλησής μου με το βόλεϊ. Απλώς αυτή η προοπτική δεν μου άρεσε. Αρχικά ήθελα να δώσω εξετάσεις στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου για να γίνω ηθοποιός, αλλά είχα να αντιμετωπίσω την κάθετη διαφωνία των γονιών μου. Κατόπιν έδωσα Πανελλαδικές γιατί αποφάσισα ότι ήθελα να γίνω μάνατζερ αθλητών. Τελικά πέρασα στο ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Σέρρες».
Χωρίς περιστροφές, η Άννα διηγείται: «Σαν γλάστρα ξεκίνησα, αλλά στην πορεία έμαθα τι πρέπει να κάνω επειδή ήταν καθημερινή εκπομπή. Κατόπιν μου έγινε πρόταση από άλλο τηλεοπτικό σταθμό για την παρουσίαση του μαγκαζίνο “Απλά Γυναίκα”, το οποίο αποδείχτηκε πολύ δημοφιλές στο σερραϊκό κοινό».
Η οικονομική κρίση τής επέβαλε αλλαγή σχεδίων: ο πατέρας της τής ζητά να ασχοληθεί με την οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση, οπότε εκείνη δεν είχε άλλη επιλογή από το να συμμορφωθεί στην πατρική εντολή: «Πράγματι, ανέβηκα στη Λάρισα και ασχολήθηκα με την επιχείρησή μας. Επόπτευα έργα, κάτι που κάνω έως σήμερα, στην Αθήνα όμως. Ο πατέρας μου, άλλωστε, με έπαιρνε από μικρή μαζί του και εν μέρει ήξερα τη δουλειά, καθώς είχα μάθει να παίρνω μέτρα, να βγάζω προσφορές κ.λπ. Όταν επέστρεψα στη Λάρισα έκανα ραδιοφωνική εκπομπή και μετά μου είπαν για το τηλεπαιχνίδι στο Mακεδονία TV, το οποίο όμως μεταδιδόταν από το εξωτερικό, γι’ αυτό και πήγα για δυόμισι μήνες στη Βουδαπέστη. Πέρασα υπέροχα κάνοντας το “Quiz Maker”. Στη συνέχεια ξεκίνησα εναλλάξ με το “Quiz Maker” το “TV Quiz” μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved