Λάουρα Νάργες: «Δε μου έλειψε το Πρωινό του Ant1»
Media

Λάουρα Νάργες: «Δε μου έλειψε το Πρωινό του Ant1»

Η Λάουρα Νάργες φέτος είναι εκτός τηλεόρασης. Τι συνέβη και απείχε;

«Είχα αποφασίσει να απέχω από την τηλεόραση αυτή τη χρονιά. Ήθελα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Από την άλλη, δεν είχα κάποια δελεαστική πρόταση ώστε να το ξανασκεφτώ. Υπήρξαν προτάσεις, οι οποίες, όμως, δεν με εξέφραζαν. Αποφάσισα να μην κάνω κάτι που δεν μου αρέσει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Έχεις την πολυτέλεια -εν μέσω οικονομικής κρίσης- να αρνείσαι δουλειές;
«Μπορούσα να το κάνω γιατί είχα φροντίσει τα οικονομικά μου. Είμαι Ελληνογερμανίδα και είμαι καλή στο να φροντίζω να έχω καβάτζες»
-Οι δύο δύσκολες χρονιές που πέρασαν άλλαξαν την κοσμοθεωρία σου;
«Άλλαξαν τα πάντα. Η προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε με τον θάνατο του πατέρα μου, στην αρχή της σεζόν του 2013. Άλλαξα μέσα μου και ωρίμασα σε όλα τα επίπεδα. Έφυγε το ροζ συννεφάκι στο οποίο ζούσα. Ήμουν κοριτσάκι κι έγινα γυναίκα. Άλλαξα μέσα μου και άλλαξα και τους ανθρώπους που επιλέγω να έχω γύρω μου. Δηλαδή ξεσκαρτάρισα ανθρώπους σε προσωπικό, φιλικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Πλέον θέτω όρια, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν.»
-Φαντάζομαι ότι η απώλεια του πατέρα σου σου στοίχισε πολύ. Πόσο δύσκολο ήταν να κάνεις εκπομπή μία μόλις εβδομάδα μετά τον θάνατο του;
«Μου λείπει ακόμα, αλλά αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου, δίπλα μου. Όσο για την εκπομπή,
πραγματικά δεν ξέρω. Έβαλα τον αυτόματο πιλότο. Αναγκαστικά, είχα επαγγελματικές υποχρεώσει και έπρεπε να τις τηρήσω. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η αγάπη του κόσμου με βοήθησε να ανέβω ψυχολογικά.»
-Υπήρξαν στιγμές που σου έλειψε το πρωινό του ΑΝΤ1;
«Οχι, δεν μου έλειψε.»
-Πώς βλέπεις το σχήμα της φετινής σεζόν;
« Έχουν πολύ ωραία ομάδα. Μου άρεσε η προσθήκη του Αρη Καβατζίκη γιατί έφερε μια ωραία ισορροπία στο πάνελ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved