Ταμάμ: Τι θα δούμε στη συνέχεια;
Media

Ταμάμ: Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Μπορεί το «Ταμαμ» να τελείωσε, όμως, τα γυρίσματα συνεχίζονται. Ο σκηνοθέτης της σειράς, Πιέρρος Ανδρακάκος, μίλησε για τη συνέχεις της σειράς.

«Το καλοκαίρι έρχεται και φεύγει και βλέπουμε τους πάντες να είναι χωρισμένοι. Και η Μυρτώ με τον Μετίν και η Eλλη με τον Τζεμ. Ο Μετίν είναι απίστευτα ενοχλημένος γιατί διαπιστώνει πως η Μυρτώ τού είπε ψέματα ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο και γι' αυτό δεν μπορεί να τον παντρευτεί, ενώ ο Τζεμ δεν μπορεί να συγχωρήσει την απιστία της Eλλης. Νιώθει και πληγωμένος και προδομένος. Τα πράγματα δεν γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή όλων ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο πρώτος άνδρας της Μυρτώς και πατέρας των παιδιών της»
Επιστρέφει για να διεκδικήσει ό,τι του... ανήκει;
«Ακριβώς, επιστρέφει για να διεκδικήσει και την καρδιά της Μυρτώς, αλλά και την αγάπη των παιδιών του. Αλλωστε, οι δυο τους είχαν σταματήσει να είναι μαζί, όχι γιατί δεν αγαπιούνταν, αλλά γιατί εκείνος ως θεότρελος οικολόγος και ανθρωπολόγος δεν μπορούσε να έχει μία συμβατική ζωή με τη Μυρτώ, ούτε να καταλάβει τις ανάγκες της»
Ο Κώστας Σπυρόπουλος πώς είναι σε αυτόν τον ρόλο;
«Απλά απολαυστικός. Ο Κώστας έχει να κάνει πάρα πολύ καιρό τηλεόραση, κωμωδία δεν θυμάμαι αν έχει κάνει και ποτέ του, οπότε είμαι σίγουρος πως θα τον λατρέψετε», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved